Thisted FC

Amatørafdelingen

Thisted FC U19 i Jysk-finale

Thisted FC’s talentfulde U19 hold, vandt på ny U19 Liga 1 og er dermed i finalen til Jysk mesterskab

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Kontinuerligt og struktureret arbejde fra U19-holdet har medført, at man på ny har formået at vinde U19 Liga 1 rækken, hvor man gik ubesejret igennem rækken.

Det er en fantastisk bedrift og spillerne fortjener i den grad anerkendelse for den indsats de har lagt for halvsæsonen. De har haft en kæmpe trænings disciplin og virkelig arbejdet benhårdt med alle elementerne i spillet. De fleste på holdet træner 5 gange i ugen på nuværende tidspunkt, da de indgår i morgentræningen, som de tilbydes igennem EUC Nordvest. Nu har jeg været i dette her game i mange år og jeg kan mærke, at den ændring man har lavet i Thisted FC generelt, hvor spillere af egen avl anvendes på 1. holdet har medført, at de har givet den ekstra til træning og kampe.” – udtaler U19 cheftræner og sportschef, Henning Pedersen.

Et stærkt kollektiv og en stor talentmasse giver håb for fremtiden i Thisted FC. Flere U17 spillere har ligeledes indgået i truppen omkring U19, da man inden sæsonen sagde farvel til flere profiler som indgår på 2. division.

“Der er en rigtig god synergi i klubben, hvor trænerne på tværs af årgangene virkelig formår at skabe en struktur, hvor vi kigger på hvad der giver mening for både spillere og de respektive hold i klubben. Efter vi besluttede at trække 4 spillere fra U19 op i 2. divisionstruppen efter jul, har vi formået at integrere hele 3 U17 spillere på U19 holdet, hvor også flere har været anvendt fra tid til anden. Det gør mig ekstra glad at se, hvor mange talenter vi giver plads til hele vejen ned gennem klubbens talentudviklingssystem.” –siger Henning Pedersen

U19 Liga 1 holdet fra Thisted FC har været ganske suveræne i rækken. Holdet er gået igennem ubesejret, hvilket virkelig fremtvinger respekt og anerkendelse fra konkurrenterne.

“Vi har virkelig fået skabt en kultur, hvor vi formår at vinde kampe. Det avler en masse selvtillid og den selvtillid kan man virkelig se på banen. Nu skal sæsonen afsluttes med en Jysk-finale. Her møder vi den anden vinder fra U19 Liga 1 i Syd, Herning Fremad. Det bliver en fantastisk kamp og noget vi virkelig glæder os til. Nu er det finaletid og det er spillerne velundt. Nu handler det om at få gjort arbejdet gjort færdig og så hænge guldmedaljen om halsen. Det fortjener de virkelig efter denne flotte sæson!” -afslutter Henning Pedersen

Se også andre nyheder her

Nyhed

Endnu en uge med Fodboldskole i Thisted FC

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Kom til foredrag med Mark Strudal

Nyhed

Thisted FC er Jyske mestre i U19