Thisted FC

Amatørafdelingen

Fantastisk EM-fest i Christiansgave

Kampen mellem Danmark og England blev en kæmpe folkefest i Thy

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Hvor mange kan man egentlig forvente, at samle til en EM-kamp midt i Thisted centrum? Det spørgsmål stillede vi os selv mange gange, forud for kampen mellem Danmark og England.

“Faktum er at det blev en kæmpe succes! En succes der langt oversteg vores forventninger. Vi havde naturligvis håbet på at et storskærms arrangement midt i Thisted by kunne trække folk af huse – men at der kom over 1.000 mennesker oversteg hvad vi turde drømme om. Selve arrangementet forløb rigtig godt og vi har fået et utal af positive tilbagemeldinger. Både i forhold til det arrangement vi netop har afholdt, men endnu flere forespørgsler på, hvorvidt vi gør det igen? Derfor har dagen i dag gået på, at få evalueret hele arrangementet og vi har meget lyst til at give Thyboerne endnu en stor fodboldoplevelse!” – udtaler direktør, Søren Willette Pedersen

Tidspunktet for kampen mellem Danmark og Serbien har været til debat, da den bliver fløjtet i gang kl. 21.00 på en tirsdag. Derfor skal det nøje vurderes om det kan lade sig gøre, men der er tro på, at det kan blive endnu en succes.

“Vores ambition var at skabe en fest for hele Thy og, at alle familier som kunne se det som et forrygende arrangement. Med en kampstart kl. 21.00, mellem Danmark og Serbien, giver det nogle udfordringer for børnefamilierne. Derfor har vi nu lagt en føler ud på de sociale medier, og får vi de positive tilbagemeldinger, som vi tror og håber på, så kører vi endnu en runde med storskærms arrangement. Hele organisationen bag storskærmsarrangementet er klar til at trykke på knappen og få det kørt af stablen igen, men det skal give mening, og derfor beder vi folk om, at melde positivt tilbage således vi kan få en indikation af, hvor mange der kunne finde på at dukke op til endnu en EM-fest” –afslutter Søren Willette Pedersen.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Endnu en uge med Fodboldskole i Thisted FC

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Kom til foredrag med Mark Strudal

Nyhed

Thisted FC er Jyske mestre i U19