Thisted FC

Amatørafdelingen

Sæsonkort 2024/2025

Du kan nu købe eller gentegne dit sæsonkort til den nye sæson i Thisted FC

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

En ny sæson venter lige rundt om hjørnet. Det er nu tid til at få købt eller gentegnet dit sæsonkort til den spændende sæson som venter i 2024/2025

“Vi oplever en øget interesse for Thisted FC på det helt overordnede plan. Henover sæsonen har tilskuerstrømmen været støt stigende, hvilket vi er meget tilfredse med. Thisted FC’s hjemmekampe på Sparekassen Thy Arena er for alle aldersgrupper. Vi vil gerne slå os på en fantastisk helhedsoplevelse og derfor har vi også forsøgt os med, at skabe nogle tiltag som giver en forbedret forbrugeroplevelse. Til den kommende sæson håber vi på, at endnu flere folk vil flokkes til vores hjemmekampe. Vi har derfor truffet en beslutning om, at sætte priserne en anelse ned, således der kan skabes en endnu bedre hjemmebane for 2. division- og 1. divisionsholdene. Det er jer som tilskuere der kan skabe den fantastiske stemning og vi håber endnu flere vil finde vej til Sparekassen Thy Arena. Sidste sæson afrundede vi med en fantastisk gruppe af unge mennesker, som formåede at genskabe fanhjørnet med positive tilråb og sange. Det er blandt andet noget af det vi ønsker bliver endnu bedre til den kommende sæson, hvor de unge vil samles om Thisted FC og den fantastiske stemning vi har til hjemmekampene.” –udtaler direktør Søren Willette Pedersen

Lavere priser på entrébilletter og sæsonkort til den kommende sæson. Sæsonkortene gælder både til herrernes og damernes kampe. Unge under 18 år kommer gratis på Sparekassen Thy Arena.

Som sæsonkortholder får du nogle fordele i forbindelse med kampene. Vi sætter logo eller navn på din stol på Sparekassen Thy Arena. Ligeledes vil der ved fremvisning af sæsonkort være mulighed for, at få gratis kaffe til alle kampene. Derudover kan du med DELUXE-pakken få en Thisted FC-spilletrøje med i aftalen. Spilletrøjen kan blive signeret af spillertruppen, hvis man ønsker dette.

Sæsonkort 2024/2025 Pensionist kr. 399
Sæsonkort 2024/2025 Voksne kr. 599
Sæsonkort 2024/2025 Deluxe kr. 999
Entrébillet 2024/2025 Siddeplads kr. 50

Sæsonkort kan købes og gentegnes ved at skrive til billet@thistedfc.dk, så sørger vi for at du kan få fantastiske oplevelser på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Endnu en uge med Fodboldskole i Thisted FC

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Kom til foredrag med Mark Strudal

Nyhed

Thisted FC er Jyske mestre i U19