FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

Emilie Billing forlænger sin kontrakt med klubben

Hun sætter krav til sig selv og sine omgivelser og den slags spillere er afgørende for at skabe et konkurrencedygtigt udviklingsmiljø.

Skrevet af:

Det er med stor glæde at vi har landet en forlængelse med Emilie Billing til den kommende sæson.

Efter 2 år i klubben er hun efterhånden faldet godt til i Thy og passer med sin ydmyge tilgang til tingene godt ind i det miljø vi har hos os. Emilie er seriøs og hårdtarbejdende såvel på som udenfor banen og er trods sin unge alder en efterhånden ret erfaren spiller, som med sin modenhed og sine lederevner bidrager positivt til vores miljø. Hun har tidligere i sin karriere døjet en del med skader, men nu hvor der er kommet stabilitet på det fysiske kan vi se en flot udvikling og den tror vi på at vi kan fortsætte sammen fremover, udtaler sportschef Per Nørgaard.

 

Hun sætter krav til sig selv og sine omgivelser og den slags spillere er afgørende for at skabe et konkurrencedygtigt udviklingsmiljø.

”Emilie Billing kom til klubben for snart 2 år siden og har fra dag ét bidraget til truppen med hendes professionelle tilgang, gode humør samt at hun udviser stor ansvarlighed på både og udenfor banen. Hun sætter krav til sig selv og sine omgivelser og den slags spillere er afgørende for at skabe et konkurrencedygtigt udviklingsmiljø. Selvom Emilie oprindelig kommer fra den anden ende af Jylland, så har hun på rekordtid integreret sig i lokalområdet og hendes smilende væsen er derfor yderst velanset. Det gør mig derfor utrolig glad at vi har landet en forlængelse med Emilie, så hun forsat er en af truppen efter sommerferien” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen.

Mine forventninger til den kommende sæson er klart, at vi som hold skal ud og vise, at det kun er midlertidigt at vi er i 1. div.

“Jeg har valgt at forlænge med FC Thy-Thisted Q, da det er en klub der passer godt til mig som spiller og har vist mig tillid både på og udenfor banen. Det at klubben og jeg har valgt at forlænge, giver mig som spiller en tryghed, som viser at klubben gerne vil mig som spiller. Mine forventninger til den kommende sæson er klart, at vi som hold skal ud og vise, at det kun er midlertidigt at vi er i 1. div. og det projekt er jeg som spiller glad for at kunne være en del af og skal være med til at hjælpe holdet op i Kvindeligaen igen. Derudover er det altid fedt at komme til træning i det miljø, som er skabt heroppe. Med målrettet holdkammerater og trænere, hvor man altid vil give sit bedste til hver træning, så vi kan udvikle os hver dag” udtaler Emilie Billing

Se også andre nyheder her

Nyhed

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q

Nyhed

Frida Nautrup solgt til FC Midtjylland

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Line “SK” Kristensen forlænger sin aftale i klubben