Thisted FC

Amatørafdelingen

U17 Liga 1 vinder rækken i sidste runde

Endnu et ungdomshold fra Thisted FC har vundet deres række og skal spille Jysk finale

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Det gode ungdomsarbejde fortsætter i Thisted FC. U17 Liga 1 vinder deres række i sidste spillerunde, og er derved kvalificeret til Jysk finale.

“Drengene har haft en helt rette indstilling til både træning og kamp. De har taget et stort ansvar, når det har været nødvendigt og vist at de er gjort af det rette stof. Træningsmiljøet har været rigtig godt og opbakningen til kampene har været forrygende. Til trods for et presset program, hvor mange af spillerne gået på efterskole, så har de formået at give sig selv 100% hver gang” –udtaler cheftræner, Kasper Bundgaard

På trods af truppen har afgivet flere spillere til U19, har de formået at sammentømre en enhed, hvor resultaterne har fulgt med.

“Vi har trænet og forberedt os som  vi plejer og gået ind til kampene med en stålfast vilje om, at vi kan slå alle. Det har betydet vi har haft en smallere trup men spillerne har virkelig rykket sammen i bussen og flere spillere har skulle tage et større ansvar end de tidligere har skulle. Det ekstra ansvar har nok været den store forskel fra efteråret til foråret. Ligeledes har vi haft flere spillere til træning med U19, hvilket har betydet det er en mere moden trup vi har fået” –fortsætter Kasper Bundgaard.

Den modenhed har forplantet sig i kulturen, som virkelig har fået et løft. Det er en selvtillidsfuld trup som har fået skabt en vinderkultur.

“Vi har været bagud i kampe og alligevel fået vendt resultatet til vore fordel. Der har ikke været spillere som er slået op i banen når vi har været bagud, men derimod har de fortsat med at tro på tingene og spille ud fra taktikken og konceptet. Vores tro på vi kan vinde alle kampe har været formidabel og det betyder også, at vi blot har indkasseret et nederlag i forårssæsonen. Desuden er vi det hold i rækken som har lukket færrest mål ind, hvilket er en god forudsætning for at vinde kampe. Den tro vi har til hinanden og kollektivet bør virkelig fremhæves og jeg er meget stolt af den gruppe af drenge som vi har sammensat.” –afslutter Kasper Bundgaard

Det er endnu ikke fastlagt hvor og hvornår finalen om det Jyske mesterskab spilles. Vi kommer med en opdatering når det er fastlagt.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Endnu en uge med Fodboldskole i Thisted FC

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Kom til foredrag med Mark Strudal

Nyhed

Thisted FC er Jyske mestre i U19