Thisted FC

Amatørafdelingen

Thisted FC møder FA2000

Søndag d. 2. juni på Sparekassen Thy Arena

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Knap har sejren fra weekendens opgør lagt sig, før Thisted FC igen skal i aktion. Denne gang på hjemmebane, hvor modstanderen er FA2000, i en livsvigtig kamp for overlevelse.

“Kampen i forrige weekenden var meget vigtig. Vi spillede en flot og disciplineret kamp, hvor vi igen formåede at holde nullet i forsvaret og Oliver Konstantin scorede det afgørende mål igen. Det betyder også at puljen igen, for alvor er åbnet op. Det er nu kun 2 point, som skiller 3. pladsen fra 6. pladsen. Med en sejr på søndag kan vi rykke forbi FA2000. Derfor kan jeg kun opfordre alle til at komme forbi Sparekassen Thy Arena og bakke Thisted FC op til en sejr!” -udtaler cheftræner, Daniel Kristensen.

Netop opbakningen er noget som virkelig er et stort og erklæret mål for Thisted FC, hvor drømmen er flere folk på Sparekassen Thy Arena til hjemmekampene.

“Vi vil gerne kunne byde rigtig mange tilskuere velkommen på Sparekassen Thy Arena til weekendunderholdning. Vi værner om vores unge, lokale talenter og har efterhånden formået at integrere rigtig mange lokale talenter i vores seniortrup. Det er spillere som har haft deres opvækst i og omkring klubber i Thy, og samtidig er det spillere som virkelig brænder for vores område. Der er ikke noget vi ønsker mere, end at kunne præsentere 2. divisionsfodbold igen til næste sæson. Derfor håber vi også rigtig mange vil komme på Sparekassen Thy Arena. Vejret bliver fantastisk og så håber vi rammen for kampen følger trop.” – udtaler Søren Willette Pedersen

Vigtigheden af opgøret taler sit klare sprog, hvor Thisted FC med en sejr for alvor sætter sig i en position, hvor de blå/hvide selv kan afgøre skæbnen i forhold til at blive i 2. division.

“Som spiller er det fantastisk at løbe på Sparekassen Thy Arena. Nu har jeg efterhånden spillet i klubben i mange år. Det er nu vi har allermest brug for jer tilskuere på lægterne. Jeg har oplevet at spille for fulde huse på Sparekassen Thy Arena, hvilket er en fantastisk følelse. Den følelse håber jeg igen at kunne mærke til næste hjemmekamp. Som spiller er det noget som er med til at bære os fremover banen. Derfor håber jeg meget på at i vil komme og bakke hele holdet op – vi har brug for jeres opbakning.” – udtaler anfører, Mathias Myrthue

HUSK DU SOM FORENINGSMEDLEM AF THISTED FC KOMMER GRATIS PÅ SPAREKASSEN THY ARENA

GRATIS SLIKPOSE FRA NORDTHY TIL DE FØRSTE 300 BØRN!

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Indkaldelse til Ekstra Ordinær generalforsamling

Nyhed

Thisted FC bliver DBU børneklub

Nyhed

Thisted Forsikring tilbyder gratis bustur til Skive IK

Nyhed

KÆMPE FODBOLDFEST I THISTED FC