Thisted FC

2. Division

Raahauge runder milepæl

I kampen mod Fremad Amager rundede den stærke keeper 100 kampe

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Et clean sheet og en sejr på udebane over Fremad Amager til følge, var status på Andreas Raahauges 100 kamps jubilæum i Thisted FC.

“Det vigtigste i kampen var sejren. Vi har haft en hård periode, men på det seneste har vi fundet rytmen og derved fået mere selvtillid. Det er klart at det tager tid at spille så mange nye spillere sammen – specielt når det er så ung en trup vi har, men nu ser vi efterhånden resultatet af godt, hårdt og vedvarende arbejde. Personligt er det altid dejligt som målmand, når man holder nullet, men det er klart at når man gør det i et 100 kamps jubilæum, så bliver man endnu mere tilpas. Forsvaret foran mig har stået stærkt de seneste kampe og vi har en god indforståethed mellem os.” – udtaler Andreas Raahauge

Den stærke keeper er efterhånden blevet synonym med Thisted FC. Siden februar 2021 har han vogtet målet for klubben og han har fortsat et år tilbage af aftalen med klubben.

Andreas har været en vigtig spiller for holdet og klubben i mange år. Han har virkelig taget klubben ind under huden og er jo nærmest blevet helt Thybo. Han har en fantastisk indstilling til træning og kampe. Den indstilling smitter også af på de yngre spillere i truppen, som ser op til ham. Derfor er vi også ekstra glade, når vores spillere opnår milepæle, i form af mange kampe for klubben. Det bevidner om at der kan formås at skabe kontinuitet i en mindre klub som vores. Vi tror på at den kontinuitet er essentiel. Det er vigtigt at have profiler som bærer den rigtige kultur og det rigtige DNA – det smitter nedad i organisationen.” – udtaler direktør, Søren Willette Pedersen.

Næste gang du kan opleve Raahauge og resten af Thisted FC i aktion er mod FA2000. Kampen spilles på Sparekassen Thy Arena søndag d. 2. juni kl. 14.00.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen