Thisted FC

Amatørafdelingen

Kom til foredrag med Mark Strudal

I sommerferien kan du komme til et spændende foredrag, med Mark Strudal, om hans liv i fodboldens verden.

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Et liv i fodboldens verden med Mark Strudal. En karriere som har bragt ham vidt og bredt fra tiden i Danmark forbi den tyske bundesliga i Dortmund. En gloværdig karriere med flere landskampe – for dernæst at gå trænervejen.

“Vi har været så heldige at få muligheden til, at tilbyde vores sponsorer, fans og andre interesserede, en uforglemmelig aften i selskab med Mark Strudal. Mark vil fortælle om hans liv i fodboldens verden, som har bragt ham vidt og fjernt. Der vil være mange anekdoter fra hans liv som professionel.  Vi inviterer indenfor i Redoffice Konpap Loungen på 1. sal på Lerpyttervej 37 i Thisted. Datoen for arrangementet er torsdag den 25. juli fra klokken 19.00. Selve arrangementet er gratis, da Bent fra Tøjeksperten og Peter fra PH Import er medarrangører af foredraget. Vi håber mange vil slå vejen forbi til en fantastisk aften i fællesskabets ånd for Thisted FC.” – udtaler Søren Willette Pedersen

Tilmelding til arrangementet foregår i formularen herunder. Det er ganske GRATIS at deltage og vi håber at se rigtig mange mennesker i Redoffice Konpap Loungen.
Vælg antal medlemmer: 1

Se også andre nyheder her

Nyhed

Endnu en uge med Fodboldskole i Thisted FC

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Kom til foredrag med Mark Strudal

Nyhed

Thisted FC er Jyske mestre i U19