FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

Line “SK” Kristensen forlænger sin aftale i klubben

SK har med sine mange år på elite niveau stor erfaring i at støtte og medudvikle de unge på holdet i deres mindset på såvel træningsbanen og kampbanen

Skrevet af:

Sanne Mortensen

Line “SK” Kristensen forlænger sin aftale i klubben

Det er os en stor glæde at vi fortsætter samarbejdet med Line Saustrup Kristensen ”SK” .
Det er for os som klub i denne nye situation med status som 1. divisions klub efter 6 sæsoner på øverste hylde vigtigt at beholde noget rutine og DNA til at skabe ro og fokus på at stabilisere tingene og genrejse os ovenpå en hård periode på banen.

SK har med sine mange år på elite niveau stor erfaring i at støtte og medudvikle de unge på holdet i deres mindset på såvel træningsbanen og kampbanen udover at hun selvfølgelig også skal bidrage selv.

Selv om dåbsattesten er truppens ældste så ved vi at hun stadig både kan og vil bidrage til at fastholde den kultur, som hun selv har nydt godt af i mange år hos os.

Vi glæder os over at aftalen er signet og at SK stadig er en del af vores ”familie” i klubben udtaler sportschef Per Nørgaard.

 

Det er meget svært at sige FC Thy – Thisted Q uden at sige Line Saustrup Kristensen

”Det er meget svært at sige FC Thy – Thisted Q uden at sige Line Saustrup Kristensen – ’SK’ er ganske enkelt en kulturbærer i vores klub og derfor er min begejstring over en forlængelse af aftalen enorm.

At kunne beholde Line på nuværende tidspunkt, hvor vi er i en mindre genopbygningsfase, er utrolig afgørende for os – hun har rigtig meget erfaring, humør og god energi som hun virkelig sætter i spil i de ugentlige træningspas og det er altgørende for at skabe det gode udviklingsmiljø vi ønsker i Thisted.

Hendes kvaliteter både på og udenfor banen kommer til at gavne os som hold i sæsonens løb, det er jeg helt sikker på” Udtaler Cheftræner Stefan Vendelbo Madsen

 

Sammenholdet er helt unikt og derfor er det helt naturligt for mig, at fortsætte denne udvikling sammen med truppen og staben.

Jeg er utrolig glad for, at kunne fortsætte i Thisted. Det er en klub, som betyder rigtig meget for mig og jeg ser fortsat, at jeg kan tilføre holdet og klubben noget både på- og udenfor banen.

Til trods for, at der har været modgang i den forgangne sæson, glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med de dygtige talenter, som truppen indeholder. Sammenholdet er helt unikt og derfor er det helt naturligt for mig, at fortsætte denne udvikling sammen med truppen og staben.

Jeg forventer klart, at jeg skal bidrage med erfaring og ligeledes påtage mig et stort ansvar i dette, hvilket også giver mig motivation og stor tro på egne evner. Jeg glæder mig til, at bidrage til projektet og er sikker på, at vi i fællesskab formår, at få opfyldt vores sportslige ambitioner, siger Line S. Kristensen

Se også andre nyheder her

Nyhed

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q

Nyhed

Frida Nautrup solgt til FC Midtjylland

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Line “SK” Kristensen forlænger sin aftale i klubben