Thisted FC

Amatørafdelingen

KÆMPE FODBOLDFEST I THISTED FC

Dobbelt arrangement for alle i Thisted FC

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

ÅRETS FODBOLDFEST STÅR FOR DØREN. KOM MED TIL EN BRAG AF EN LØRDAG PÅ SPAREKASSEN THY ARENA!

Et kæmpe arrangement er stablet på benene, når FC Thy – Thisted Q og Thisted FC spiller sidste hjemmekamp i sæsonen 2023/2024. Se det fedeste program vi kan præsentere på dagen.

“Så skal vi have fyldt Sparekassen Thy Arena op. Vi har brugt meget tid og mange ressourcer på at kunne præsentere et helt outstanding program for dagen. En dag som rummer hele to kampe, en masse konkurrencer for både børn og voksne. Gratis isvaffel fra Ismejeriet Thy til alle tilskuere og ligeledes har Vinhuset stablet en rosébar på benene for alle tilskuere over 18 år – ganske gratis! Der er derudover præmier på 50 indgangsbilletter til kampene, konkurrencer for børn i pausen, hoppeborge fra Hop og Rul til børnene hele dagen, smagsprøver på den nye Thy Sport fra Thisted Bryghus, livemusik i pausen af kampene i samarbejde med Thy Rock, hvor Fokuslinjen kommer og spiller. Man kan tilkøbe muligheden for VIP før kampen, hvor Spisehuset Thy laver en lækker anretning. Vi glæder os helt enormt, til en fantastisk dag og håber på at få fyldt op på tilskuerpladserne.” – indleder direktør, Søren Willette Pedersen

Den store festdag er en dag for alle. En mulighed for at kombinere fantastisk fodbold med en masse events, aktiviteter og konkurrencer. Kort sagt er det en dag for alle.

“Vi har rullet det helt store program ud. Thisted FC er en klub for alle og vi ønsker at vise hvad vi kan i forhold til underholdningsindustrien. Vi er i fuld sving med at implementere en ny retning, hvor hoved fokus er rettet henimod at være en klub for alle. Derfor har vi også brugt en del tid på at få sammensat et program, som tilgodeser alle. Der er både noget for børn for mor og for far – ja kort sagt er det blot en festdag som vi vil skabe på Sparekassen Thy Arena.” – afrunder Søren Willette Pedersen

Fodboldfesten afholdes lørdag d. 8. juni fra kl. 11.00 på Sparekassen Thy Arena. Hoppeborgene vil være klar til leg fra 11.00 for børn. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk lørdag med topunderholdning! Husk alle børn under 16 år kommer gratis på Sparekassen Thy Arena.

INFORMATIONER FINDES HERUNDER I BILLEDGALLERIET!

– Tryk på billedet og forstør det.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Indkaldelse til Ekstra Ordinær generalforsamling

Nyhed

Thisted FC bliver DBU børneklub

Nyhed

Thisted Forsikring tilbyder gratis bustur til Skive IK

Nyhed

KÆMPE FODBOLDFEST I THISTED FC