Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Nedrykningsræset bliver afgjort i sidste spillerunde 

Søndag får Thisted FC besøg af FA2000, som man senest tabte 4-2 til for få uger siden. Nu er det tid til revanche. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

“Det er jo en kamp, hvor begge hold har noget på spil. Vi skal møde et godt hold, der gerne vil skabe en kamp og har tydelige profiler, og det er ikke for sjov, at Kolding IF har hentet spillere fra FA2000, så stort cadeau til det arbejde de gør. Kigger vi på den seneste tid, har vi selv sat fornuftige kampe sammen med to sejre, og den selvtillid skal vi bygge videre på, og der er igen tvivl om, at der er steder, vi kan ramme FA2000 på. 

Sidste gang vi mødte dem, var de bedst, og omvendt har vi set opgøret igennem og noteret os de mål, vi giver væk. De scorer på fire personlige fejl, og de fejl skal barberes væk, og jeg synes, at vi har fået rettet til efter, at vi har mødt dem ovre på Frederiksberg”, siger Daniel Kristensen.

Tingene spidser til med kun tre kampe tilbage, og i bunden er absolut intet afgjort, og det bliver det heller ikke før sidste runde, mener cheftræneren. 

“Folk klør på, og jeg føler ikke, at vi er mere preset end fra starten fra. Vi ligger hvor vi gør, og det har vil fortjent os til, men har vist i nedrykningsspillet, at vi kan være med. Uanset hvad synes jeg, ikke at noget kan blive afgjort i weekenden, for der er stadig seks point at spille om derefter, og jeg har sagt fra starten, at nedrykningsræset bliver afgjort i sidste spillerunde”, siger Daniel Kristensen. 

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen