Thisted FC

Amatørafdelingen

110 glade børn var til Mikro opstart i Thisted FC

Igen i år var vi heldige med at solen skinnede fra en TFC blå himmel og Sparekassen Thy Arena var klar

Skrevet af:

Sanne Mortensen

110 glade børn var til Mikro opstart i Thisted FC

Igen i år var vi heldige med at solen skinnede fra en TFC blå himmel og Sparekassen Thy Arena var klar, da Thisted FC mandag d. 8/6kl. 16:45 havde inviteret alle drenge og piger årgang 2014 – 2017 – 2018 – 2019 til Mikro opstart.

Vanen tro havde klubben allieret sig med de bedste rollemodeller til at træne alle de fremmødte børn.
Her var der nemlig ca. 35 spiller fra Kvindeligaen og 2. Division herre som mødte op for at være trænere på stationerne, der var opstillet med forskellige opgaver. (Dribling, fangeleg, spark på fartmåler, div. hop, fodboldbowling, agilitybane, kamp m.m.)

Der var smil og glade børn overalt, trænerne på de forskellige årgange fulgte deres hold rundt til alle stationerne hvor mange af børnene gav den max. Gas og andre ville gerne have mor eller far i hånden rundt på stationerne, men alle deltog og stemningen var fantastisk på Sparekassen Thy Arena.

Dagens stationer og opgaver var forberedt og opstillet af TFC´s Børneudviklingstræner Nicolai Sørensen, som også bød velkommen og fik delt børnene ud på de 6 stationer, Pia Ravnborg, Kamilla Jacobsen og Sanne Mortensen hjalp til med kaffe, informationer, billeder og meget andet under hele træningen.

Afslutningen på dagen forgik inde i TFC cafeteria, hvor der var slikposer, drikkedunk og saft til alle børnene og sedler til alle forældrene med info om træningstider, trænere og kontaktpersoner i klubben

Klubben siger tak for en rigtig dejlig eftermiddag på Anlægget, tak til de mange fremmødte børn som vi håber at se ude på banerne til træning med deres årgange, og tak til alle jer forældre, søskende, bedsteforældre og mange andre der bakkede børnene op på stadion

 

Har du/i spørgsmål til noget omkring klubben, som kontingent, klubtøj eller andet

Så venligst kontakt nedenstående

Formand i Thisted FC Amatør
Per Nørgaard
per@thistedfc.simsoft.dk
23 33 65 60

Administrator i Thisted FC Amatør
Sanne Mortensen
sanne@thistedfc.simsoft.dk
22 98 45 18

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

STØT Thisted FC Ungdomsafdeling, og tank ved OK

Nyhed

Pigeraketten på Lerpytter Anlæg

Nyhed

FCM træning på Lerpytter Anlæg