Thisted FC

Amatørafdelingen

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Sparekassen Thy Arena danner rammen om topunderholdning mod Ishøj IF

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

På søndag klokken 14.00 fløjtes der op til en fantastisk fodboldkamp, når Ishøj IF gæster Sparekassen Thy Arena

“Det bliver en rigtig spændende kamp, vi skal spille i weekenden. Ishøj IF er oprykkere til denne sæson og kommer med stor kvalitet. Deres præstationer indtil nu har været gode, og det betyder også, at vi står over for en meget vigtig kamp, hvor vi med en sejr kan overhale dem i tabellen. I vores første kamp formåede ingen af holdene at score, og det betød, at vi fik et uafgjort resultat. Derfor forventer jeg også en meget tæt kamp på søndag, hvor det igen bliver de små marginaler, der gør sig gældende i forhold til, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret,” indleder Maarouf.

Opbakningen til holdet er stor i tiden, noget som også gør sig bemærket i truppen, som nyder godt at tilskuermængden til kampene.

“Jeg må sige, at vi virkelig kan mærke, at der kommer flere tilskuere til vores kampe. Det er en kæmpe fornøjelse og noget, vi virkelig nyder. Senest, da vi spillede i Skive, oplevede vi en masse Thisted-tilhængere på lægterne, og det betyder meget for os og de præstationer, vi jagter. Specielt er det fedt at mærke mange unge på Sparekassen Thy Arena. De er med til at skabe en herlig stemning, når de står med trommerne og slår løs. Vi håber naturligvis på at få en flot opbakning igen mod Ishøj, så skal vi nok kvittere med en stor fight og flot fodbold,” afrunder Maarouf.

Kampen spilles på søndag den 20. oktober på Sparekassen Thy Arena. Kampstart er klokken 14.00. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Sparekassen Thy Arena til en fantastisk fodboldeftermiddag.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena