Thisted FC

2. Division

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen

Gode præstationer udmunder sig i ny aftale til sommeren 2025

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

I vinterpausen blev Valdemar Engstrøm trukket op i truppen omkring 2. division. Benhårdt arbejde og gode præstationer gennem de seneste måneder, belønnes nu med en ny aftale fra sommer.

“Aftalen med Valdemar er vi utroligt glade for. I vinterpausen trak vi ham ind i seniortruppen, hvor planen i første omgang var at han skulle indgå som supplering til den nuværende trup, i forhold til træningskvalitet og enkelte indhop i løbet af foråret. Situationen blev en anden, da han kontinuerligt til træninger viste kvaliteten er stor og arbejdsindsatsen mindst lige så stor. Han har også vist at han kan modstå den større fysik som han bliver mødt med i turneringen. Derfor har det været helt naturligt og i god tråd med vores fremtidsplan, at vi allerede nu belønner Valdemar med en ny aftale på trods af han fortsat er U19-spiller.” –udtaler direktør, Søren Willette Pedersen

Forlængelsen vækker også begejstring hos Engstrøm, som glæder sig over at have fodboldfremtiden på plads allerede nu. Ivrigheden og ambitionerne er store for den unge U19-spiller, som glæder sig til at skulle være en del af fremtiden Thisted FC.

“For mig var det en rigtig let beslutning. Jeg har virkelig nydt den måde, hvorpå spillerne i truppen har taget i mod mig. Jeg har fra dag et følt mig meget velkommen og integrationen i truppen har derved også været let. Jeg nyder at arbejde med mine holdkammerater og jeg har virkelig haft glæde af den erfaringsdeling, som de ældre spillere har brugt tid på, at give videre til mig. Det har også været hårdt, forstået på den måde, at jeg har skulle vænne mig til det ekstra pres der er som seniorspiller – hvor specielt det fysiske aspekt er meget større. Jeg er utrolig stolt af at jeg nu har fået fremtiden på plads. Det giver mig endnu mere motivation til, at skulle arbejde hårdt på at nå mine egne og i særdeleshed holdets forventninger og mål, som i første omgang er overlevelse til næste sæsons 2. division.” – siger Valdemar Engstrøm.

Næste hjemmekamp for Thisted FC er søndag d. 19. maj kl. 14.00 på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen