Thisted FC

2. Division

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Fra sommeren 2024 stopper forsvarsspilleren i Thisted FC

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Til sommer lægges fodboldstøvlerne på hylden. En flot karriere går på hæld, når Jeppe Svenningsen officiel stopper sin aktive karriere.

“Jeg ønsker at takke alle i og omkring klubben, for de utallige oplevelser jeg har haft i Thisted FC. Jeg har opnået langt mere end jeg selv troede muligt for år tilbage, og jeg føler mig både glad og stolt over, hvordan min karriere har forløbet sig. Jeg er meget taknemmelig over at have mødt så mange fantastiske mennesker igennem min aktive fodboldtid. Specielt oprykningen i 2017 står som et fantastisk minde i min tid i klubben og en ting jeg aldrig vil glemme, men der er en tid for alting og nu glæder jeg mig til, at skulle indlede det nye kapitel i mit liv, som står og banker på døren” – udtaler Jeppe Svenningsen.

En stor personlighed og fodboldspiller har for sidste gang snøret støvlerne. På trods af en alder på blot 29 år, så har kroppen sagt fra i forhold til den store belastning og de mange dueller som følger med i sporten.

“De seneste par år har været udfordrende for min krops velbefindende. Jeg havde forestillet mig, at jeg kunne fortsætte indtil midt 30’erne, men ved en alder af 29 år oplever jeg udfordringer med at lege med mine børn på gulvet og endda med at gå ned af trapper efter en kamp. Jeg har derfor erkendt, at tiden nu er inde til at sige endegyldigt farvel til professionel fodbold. Jeg ønsker TFC alt det bedste fremover, og vil følge klubben tæt.” – afslutter Jeppe Svenningsen

En flot karriere som blandt har betydet, at turen har været forbi Vendsyssel FF og AC Horsens – hvor det er blevet til flere optrædener i landets bedste række. I Thisted FC er det blevet til over 200 kampe. En bedrift som i sig selv er meget imponerende og vidner om et stort hjerte for klubben.

Thisted FC takker Jeppe for mange års tro tjeneste i klubben og ønsker dig alt det bedste i dit nye civile liv udenfor fodbolden. Nyd tiden med familien – vi glæder os til at byde jer velkommen på lægterne på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen