Thisted FC

2. Division

Lucas Agesen forlænger i Thisted FC

En lokal profil sætter underskrift på aftale for endnu et år

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Lucas Agesen sætter sin underskrift på endnu en sæson i Thisted FC. Den 22-årige talentfulde offensivspiller er derfor at finde på holdkortet, når Thisted FC åbner sæsonen 2024/2025.

“Lucas er for os indbegrebet af en stærk lokal profil, som har sine rødder plantet solidt i Thy. Hans ærgerrighed og vindermentalitet er et vigtigt element i den trup, som vi er i fuld gang med, at sammensætte til den kommende sæson. Han har i år fået en del mere spilletid end tidligere – hvilket vi også kan se på hans konstante opadgående kurve. Jeg glæder mig personligt til at arbejde sammen med Lucas i den kommende sæson, og jeg er meget sikker på vi kan lægge yderligere lag på Lucas som spiller i Thisted FC.” -udtaler cheftræner, Daniel Kristensen.

Den kommende sæson står snart for døren. Endnu er det uvist hvilken række Thisted FC skal præsentere sig i, når det kommer til kommende sæson. Det faktum har ikke været i overvejelserne for Lucas Agesen inden han satte underskriften på den nye aftale.

“Thisted FC er en fantastisk klub. En klub som jeg holder meget af. I mange år har jeg arbejdet hårdt for at komme hvortil jeg er i dag og jeg er kæmpefan af den nye retning, som man arbejder henimod i Thisted FC. Personligt nyder jeg meget at have ansvar på mine skuldre og i takt med, at jeg også har nydt mere tillid – både fra start men også i antallet af minutter generelt på banen, så var beslutningen let for mig. Nu handler det om at få afsluttet sæsonen så godt som muligt, hvor der kun er ét mål for øje – nemlig overlevelse og dermed forblive i 2. division efter sommer!” – siger Lucas Agesen

Barndomsklubben Sjørring Boldklub har haft en stor betydning for, at Lucas nu lever drømmen om et liv, som fodboldspiller på højt plan. Legen og glæden med bolden blev dannet i Sjørring Boldklub, hvilket er noget som betyder meget for hovedpersonen.

“Sjørring Boldklub har virkelig betydet meget for mig. Som barn var det her jeg lærte at lege med bolden og jeg har altid nydt at komme til træning i klubben. Der er rigtig mange personer som jeg gerne vil takke i klubben, da de har betydet meget for mig og min udvikling. Vi havde en god årgang hvilket betød, at jeg kunne udvikle mig i takt med mine venner i Sjørring. Da jeg blev lidt ældre trænede jeg med talenttruppen i Thisted, for dernæst at lave det endelige skifte som U15. Jeg har det rigtig godt i Thy og i Thisted FC og forlængelsen betyder, at jeg hvert fald ét år mere, kan nyde godt at den egn og klub, som jeg holder så meget af.” – afslutter Lucas Agesen

Aftalen mellem Thisted FC og Lucas Agesen løber til 30. juni 2025. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

#SammenForThy

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billeder fra Thisted FC – HIK

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren