Thisted FC

Amatørafdelingen

STØT Thisted FC Ungdomsafdeling, og tank ved OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Thisted FC hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

Skrevet af:

Sanne Mortensen

STØT Thisted FC Ungdomsafdeling, og tank ved OK

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Thisted FC hver gang bilen tankes –
helt uden at det koster ekstra

I Thisted FC forsøger de at omfavne alle, og det gør de med stor succes. Klubben har nemlig både en velfungerende elite- og breddeafdeling, hvor ca. 900 medlemmer færdes. Dermed er der både plads til de dygtigste talenter, og dem, som gerne vil spille fodbold for det sociale aspekt. Dermed er Thisted FC en løftestang for lokalområdet, og foreningen har stor betydning for spillere, frivillige og alle andre, som elsker fodbold og gode fælleskaber.

I fremtiden kan Thisted FC støttes fra OK-tankstationen, grundet et nyt samarbejde mellem klubben og OK. Og det bør man gøre af flere forskellige grunde. For klubben afholder også aktivitetsdage og arrangementer, hvor fodbolden fylder mindre, mens det sociale fylder meget.

Det nye samarbejde med OK glæder Per L. Nørgaard, som er formand i Thisted FC. Han udtaler:

”Pengene skal særligt gå til ungdomsafdelingen. Det er både indkøb af udstyr og tilskud til sociale arrangementer. Vi har skabt en rigtig positiv udvikling af medlemmer, så med samarbejdet  fra OK håber vi at mange af klubbens medlemmer og familier, vil tænke på Thisted FC når der tankes i fremtiden.

OK støtter kundens udvalgte forening med 5 øre pr liter, når betalingen bliver gennemført med OK-kortet. Benytter kunden i stedet OK´s app, fordobles beløbet. Dermed sender OK 10 øre pr liter mod kundens udvalgte forening, når kunden benytter OK-appen.

Vil du også være med i OK klubben i Thisted FC

Venligst kontakt
Per Nørgaard
23 33 65 60
per@thistedfc.dk 

Eller

Sanne Mortensen
22 98 45 18
sanne@thistedfc.dk

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

STØT Thisted FC Ungdomsafdeling, og tank ved OK

Nyhed

Pigeraketten på Lerpytter Anlæg

Nyhed

FCM træning på Lerpytter Anlæg