Thisted FC

2. Division

Frederik Olsen bliver ny assistent i Thisted FC

Det unge trænertalent bliver en del af førsteholdstruppen fra sommer 2024

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Fra sommeren 2024 kommer der et nyt ansigt på trænerbænken på Thisted FC’s 1. hold. Frederik Olsen, som er vores nuværende træner for Jyllandsserie 1 mandskabet i Thisted FC, tiltræder på en 1-årig aftale.

“Aftalen med Frederik går fantastisk i spænd med vores nye retning, hvor vi har fokus rettet mod egne rækker. Frederik har over den sidste periode vist sig som en profil, som har løftet hele miljøet i Thisted FC omkring Jyllandsserie mandskabet. Fra tid til anden har han også været inde over 2. divisionsholdet, hvor han har vist sig stærk og meget faglig dygtig på det fodboldmæssige. Derudover rummer han nogle stærke personlige kompetencer, som vi glæder os til at få bragt i spil.” – udtaler Søren Willette Pedersen

Frederik Olsen er 27 år gammel, som gennem de sidste par sæsoner har været en del af Jyllandsserien, glæder sig også over at et samarbejde nu er blevet forlænget. Frederik har været gennem hele Thisted FC’s ungdomsafdeling fra U7 til U19 division.

“Jeg tror på at Thisted FC er en klub, hvor vi kan levere mange dygtige talenter og ligeledes formå, at inddrage dem i 1. holds truppen. Overgangen fra ungdomsspiller til senior fodbold kan være meget vanskelig, ikke kun på banen, men også på den mentale del. Det kommer til at kræve et stort stykke arbejde at løfte vores unge fodboldspillere på flere niveauer og give dem redskaberne, som kan forbedre deres muligheder for at blive 1. holdspillere i Thisted FC.” -udtaler den kommende assistenttræner, Frederik Olsen.

Der skal bygges videre på de lagt som allerede nu er blevet igangsat. Et arbejde som nu skal styrkes yderligere i fremtidens Thisted FC.

“Til den kommende sæson skal vi fortsætte med det, som Daniel og Rasmus har støbt i år. Vi har et meget ungt hold, med mange forskellige kompetencer og et stort lokalt islæt. Det setup hvor mange lokale talenter er integreret i truppen skal vi blive ved at udforske og arbejde struktureret med. Samtidig er det planen at arbejdet mellem 1. holdet, jyllandsserien og U19 skal intensiveres. Vi vil have fokus på at dygtiggøre så mange unge spillere, så vi i fremtiden kan se mange af vores egne talenter udfolde sig i divisionsfodboldens verden. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med den nye sæson og samarbejdet med truppen og den øvrige stab.” -afslutter Frederik Olsen

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billeder fra Thisted FC – HIK

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren