Thisted FC

2. Division

Laus Nielsen forlænger til sommeren 2024

Endnu en stærk, lokal profil forlænger i Thisted FC

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Laus Nielsen forlænger aftalen med Thisted FC til sommeren 2024. En forlængelse som vækker begejstring hos cheftræner Daniel Kristensen.

“Laus er stadig i er forløb, hvor han er på vej tilbage fra et langt skadesforløb. Han bærer det helt rigtige DNA og er en sand kulturbærer i Thisted FC. Inden han blev skadet viste han gentagne gange, at hans kvaliteter og lederegenskaber på banen er forbilledlige. Nu handler det for Laus om, at få trænet og spillet kampene i efteråret og så håber og tror vi på, at han med den lange opstart kan komme helt tilbage på hans gamle niveau.” Udtaler Daniel Kristensen.

Der er ingen tvivl om at Laus og Thisted FC er et godt match. Derfor vækker forlængelsen også glæde hos Laus.

“Thisted FC er min klub. Det er et sted jeg har brugt utroligt mange timer og altid nydt at komme. Min sidste periode har været forpurret af en stor skade, som har holdt mig ukampdygtig. Derfor er jeg også rigtig glad for at vi nu er kommet til enighed om en forlængelse, således jeg får ro og tid til at komme 100% tilbage i den form jeg var tidligere. Fortæller Laus Nielsen.

Mentaliteten i truppen er stærk og overordnet set er træningsmoralen stor. Med forlængelsen af Laus Nielsen får dette yderligere et løft i forhold til den samlede trup.

“Når vi snakker ærgerrighed og vindermentalitet så er det personificeret med Laus. Det er en ekstremt hårdarbejdende profil og hans energi er uden sammenligning og helt i toppen af hvad der kan forventes af spillere. Han kommer til at pushe vores, i forvejen, stærke træningsmentalitet til et højere niveau. Jeg glæder mig til at få ham med i truppen igen når han fysik igen er som før skaden.” Slutter Daniel Kristensen.

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning