Thisted FC

2. Division

Agger er ude på ubestemt tid

Thisted FC må undvære den farlige angriber resten af 2023.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Mikkel Agger misser resten af efterårssæsonen. En scanning viser større problemer med knæet end først antaget.

“Det er rigtig ærgerligt, at vi må undvære Agger, som minimum, i resten af kalenderåret. Det er et hårdt slag for holdet og i særdeleshed for Mikkel, men nu har vi fået et endeligt svar på, hvorfor han må sidde udenfor den kommende periode. Nu handler det om for Agger om at få styr på knæet og komme tilbage til opstarten i 2024.” Udtaler direktør Søren Willette Pedersen.

Med to scoringer på udebane mod HIK var Agger den store profil i udesejren. Hans erfaring og færdigheder er vigtige for et ungt Thisted FC hold.

“For mig personligt er det hamrende frustrerende at skulle være skadet. Specielt gør det ondt ikke at kunne bidrage til holdets præstationer, men nu forholder det sig sådan, at jeg ikke er trænings- eller kampdygtig i en periode. Derfor er det også den situation jeg må forholde mig til og få det bedste ud af. Jeg brænder for at komme tilbage hurtigst muligt, men uvisheden omkring tidshorisonten er selvfølgelig et parameter jeg ikke kan påvirke. Heldigvis har jeg gode og kompetente folk omkring mig, hvilket giver mig en ro i maven i forhold til den periode jeg står overfor.” Udtaler Mikkel Agger

Nu håber vi på at knæet kommer sig hurtigt, så Agger igen kan deltage i truppen i begyndelsen af 2024.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen