Thisted FC

2. Division

Lagergaard: Givet os en god chance for at overleve

Efter fine præstationer og point på kontoen, ser Emil Lagergaard gode chancer for at overleve. Lørdag gælder det fodboldfest i sæsonens sidste hjemmekamp.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

Lørdag er der lagt op til den helt store fodboldfest på Sparekassen Thy Arena med en masse spændende aktiviteter, konkurrencer og dobbeltkamp, da kvinderne spiller kl.12.00 mod AaB, mens herrerne kl. 15.00 går ind til det, der kan blive et stort skridt mod overlevelse. Brabrand IF er modstanderen, og Emil Lagergaard glæder sig over, at Thisted FC før kampen er over nedrykningsstregen.

“Det bliver spændende, for nu nærmer vi os en afgørelse på en lang og svær sæson, som forhåbentlig resulterer i en sæson mere i 2. Division. Vi glæder os helt vildt og ser frem til at se en masse folk på lægterne til en fed fodbolddag med to gode kampe på Sparekassen Thy Arena.

Vores situation ser et point bedre ud, og nu ligger vi lige akkurat over stregen, så det er positivt. Vi kan selv afgøre tingene, så det handler om at holde snuden i sporet de sidste to kampe. Jeg synes ikke, vi er ekstra presset, for vi har haft kniven for struben i noget tid, men har sat en fin stime sammen, som har gjort, at vi har givet os selv en god chance for at overleve”, siger Emil Lagergaard.

Opgøret mod Brabrand IF starter kl.15.00

Køb her billet til kampen

Læs her mere om lørdagens store FODBOLDFEST

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen