Thisted FC

2. Division

Mikkel Agger stopper karrieren

Til sommer er det slut – en stor profil takker af

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Når sæsonen er færdigspillet, vil det samtidig betyde et endegyldigt farvel for Mikkel Agger. Den farlige angriber stopper i Thisted FC og med fodbold på topplan.

“Hvor skal jeg dog starte? 8 år i Thisted FC, over 200 kampe, et utal af oplevelser sammen med en masse fantastiske mennesker. Et sublimt sammenhold! Et fattigt ord, TAK! Tak for at have givet mig en fantastisk tid over flere omgange. Jeg har altid nydt at trække den blå og hvide trøje over hovedet. Nu venter en anden hverdag for mig og i særdeleshed min familie.” – indleder Mikkel Agger.

Netop den familiære del har fyldt meget i den foregående periode. Sygdom i den nærmeste familie har krævet en total omlægning af hverdagen for familien Agger.

“Min familie og jeg har det seneste halvandet år gennemgået en hver families værste mareridt, da vores søn Magne er meget alvorlig syg. Magnes sygdom har vendt op og ned på hele vores tilværelse og er også den endegyldige grund til, at jeg har truffet beslutningen om at stoppe min aktive fodboldkarriere, så vi kan nyde den dyrebare tid vi har sammen, som familie” – afslutter Mikkel Agger.

En stor karriere som har budt på masser kampe på allerøverste niveau er nu slut. Thisted FC vil gerne takke Mikkel for de mange års tjeneste i klubben.

“Der er få personer som får muligheden for, at opleve fodboldverdenen på tætteste hold. Mikkels karriere taler for sig selv, hvor destinationer som Esbjerg fB, AC Horsens, Sarpsborg 08 og Viborg FF har været hjemmebane adresser. Nu er tiden kommet til at vi siger ordentligt farvel til en stor fodboldprofil i Thisted FC’s historie. Tak for alle oplevelserne gennem tiden, Mikkel. Alt det bedste i fremtiden til dig og din familie.” –udtaler direktør, Søren Willette Pedersen.

 

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen