Thisted FC

2. Division

Kostow: Ligge nogle ting på hylden

Efter en velfortjent juleferie tjekker spillerne og en ny cheftræner ind til årets første træning. Alexander Kostow ser frem til mødet med Daniel Kristensen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Ferien er bestået af kvalitetstid med familien hjemme i Esbjerg, og naturligvis også alle mine kammerater, ellers har jeg bare prøvet at vedligeholde formen og få bygget nogle kilo og muskler på kroppen”, siger keeperen, der også har været glad for at få et pusterum i hovedet.

“En mental pause betyder meget, så kan man ligge nogle ting på hylden, som man har været skuffet over, og prøve på at starte på en frisk. Nogle gange i løbet af sæsonen ville jeg ønske, at jeg havde ferie, men når jeg så endelig har ferie, glæder jeg mig til at komme tilbage igen, det er typisk.

På mandag glæder jeg mig først og fremmest til at møde gutterne igen, og vores nye træner. Ellers bare hele forberedelsen til sæsonen, og så få fin pudset/ justeret på de ting der gør, at vi kan opnå vores målsætninger og spille endnu bedre fodbold”, siger Alexander Kostow.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning