Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Udviklet sig i mere professionel retning

Ferien er slut, og i morgen starter Thisted FC igen træningen, hvor der er godt to måneders opstart, inden sæsonen starter ude mod B.93 d. 11. marts 2023.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

Daniel Kristensen har i morgen sit første møde med truppen, som har ca 60 dage til at gøre sig klar til mødet med topholdet fra Østerbro, og i de første uger vil der være fokus på intensiteten.

“Lige nu kigger vi ind i periode, hvor der er knap så godt vejr, så intensiteten i træningen skal være høj fra start, og i Tyrkiet så kan vi lægge lag på i hvordan vi vil bygge spillet op fra målmanden. Der vil også komme fokus på bl.a. presspil og omstillingsspil, og jeg vil gerne have, at vi kan veksle mellem forskellige ting i en kamp. Vi kan ikke presse højt i en hel kamp men i nogle sekvenser samtidig med, at vi skal stå lavt, når det er nødvendig”, siger Daniel Kristensen.

Han har spillet utallige kampe for Thisted FC i sine otte år som spiller og har samtidig oplevet en række, der har udviklet sig markant inden for de seneste år, og det stiller krav for fortsat at kunne være med i 2. Division.

“Vi møder mange dygtige modstandere, og 2. Division har udviklet sig i en mere professionel retning end før. Konkurrencen er simpelthen steget. Mange klubber er halv- eller fuldtids og når vi ikke træner ligeså meget som dem, så vi skal være dygtige til noget andet. Man kan håbe på, at alle klubber i 2. Division bliver halvtids som minimum, og vi skal også kigge på vores setup og se, om vi kan skrue på noget der i nærmeste fremtid”, siger cheftræneren og uddyber sine drømme.

“Jeg kunne godt tænke mig et scenarie, hvor vi kan træne om morgenen og så måske en gang om ugen, hvor vi kan træne to gange, for de vil optimere tingene, fordi vi forlænger restitutionstiden, og vi vil have spillerne friske fra start. Lige nu møder de ind efter arbejde, og er ikke ligeså friske, som nogle af vores konkurrenter der træner om morgenen”, siger cheftræner, Daniel Kristensen. 

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen