Thisted FC

2. Division

Lukas Fernandes er ny målmandstræner

Den tidligere topmålmand, Lukas Fernandes, er ny målmandstræner i klubben.

Skrevet af:

Peter Friis

Navnet Lukas Fernandes lyder måske bekendt hos mange fodboldelskere. Lukas nåede nemlig at spille en del superligakampe og 1. divisionskampe for Lyngby, AGF og Sønderjyske, inden han i 2018 valgte at indstille sin karriere.

Da efterårets sidste kamp var fløjtet af, valgte Klaus Sørensen at tage en pause som målmandstræner i Thisted FC. Vi har derfor været på udkig efter en afløser til denne position, hvorfor vi nu også er glade for tilfredse med at kunne præsentere Lukas i denne.

Lukas, der blot er 29 år, er flyttet sammen med familien til Thy, hvorfor det har været oplagt at vi tog en snak med ham omkring de forskellige muligheder, vi som klub kunne tilbyde. Heldigvis var Lukas frist på at hoppe ud i målmandstrænergerningen, hvorfor han nu er klar til at indgå i trænerteamet.

Lukas kommer til at stå i spidsen for Andreas Raahauge, Alexander Kostow og unge Simon Stricker, når 2 divisionsholdet starter træningen op på mandag. Han vil i dagligdagen blive suppleret af Torsten Marx.

Thisted FC starter forberedelserne til forårssæson op i den kommende uge. Første kamp i forårssæsonen er d. 11. marts, når drengene tager turen til Østerbro, hvor B.93. venter.

Yderligere informationer:
Sportschef Peter Bechmann, tlf. 41 72 31 43

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billeder fra Thisted FC – HIK

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren