Thisted FC

Amatørafdelingen

Dramatik og højintenst opgør endte uafgjort

Thisted FC og Ishøj IF spillede 0-0 på Sparekassen Thy Arena

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

I en tæt og intens affære delte Thisted FC og Ishøj IF point i en kamp, som Thisted FC kontrollerede i store perioder.

“Man står med en tung følelse efter kampen. Vi kontrollerede begivenhederne langt hen ad vejen og skabte de chancer, der skal til, men formåede desværre ikke at omsætte chancerne til mål. Jeg synes dog, vi har stor ære af kampen igen, men det er klart, at vi gerne havde set, at alle 3 point var blevet i Thy. Hvis vi fokuserer på den positive del, synes jeg, vi får løst opgaven mod Ishøj rigtig godt og dominerer dem rent spillemæssigt. Vi vidste, der ville være nogle små omstillinger, da Heini ikke var tilgængelig til kampen, men alt i alt løser vi den udfordring godt undervejs i kampen. Personligt var det en god oplevelse at starte kampen, spille igennem og holde modstanderen fra at score. Jeg nyder at spille fodbold i Thisted FC og er glad for den tillid, jeg fik fra trænerteamet, da Mathias Myrthue ikke var klar til kampen. Den tillid betyder meget for mig og giver mig ro på banen,” indleder Emil Lausten.

Drama, underkendt mål og hård fight var vurderingen umiddelbart efter kampen mod Ishøj.

“Jeg tror, alle havde forventet en hård og intens kamp. Både Ishøj og os ville vinde den kamp. Jeg synes, vi spillemæssigt var bedst og skabte flest store chancer. Omvendt gav vi ikke ret meget væk i forsvaret, og Raahauge tog sig af de få skud, der kom mod målet igen en gang. Det er voldsomt ærgerligt, at vi ikke får scoret på de chancer, vi får, ligesom det er frustrerende, at Maarouf får underkendt et mål på en måske lidt tvivlsom offside. Vi fik muligheden i overtallet, da Ishøj fik udvist Bastian Kruse, men de skal også have ros for, at de fik lukket godt af og barrikaderet sig foran mål til sidst. Jeg står stadig med følelsen af, at vi burde have fået fuld valuta for pengene i kampen, så det er, hvad der fylder mest lige nu dagen derpå,” udtaler Emil Lausten.

Et vitalt opgør venter på udebane i næste weekend, hvor Nykøbing FC er modstanderen.

“Vi ved, det igen bliver et utroligt vigtigt opgør for begge mandskaber. Nykøbing har ikke fået en forrygende start på sæsonen og har underpræsteret i forhold til, hvordan de og vi andre ser på dem. Nu hentede de en sejr i deres sidste opgør mod BK Frem, og derfor må vi forvente, at det er et forvandlet hold, som måske har knækket koden og opbygget lidt selvtillid. Omvendt har vi også en tro på, at vi er svære at spille mod. Vores modstandere skal være gode for at slå os i øjeblikket, og jeg er sikker på, at vores spil og kvalitet rækker til igen at få point. Det er selvfølgelig vores fornemste opgave at få trykket dem, hvor vi skal på banen, og derved skabe gode situationer for os selv i kampen,” afslutter Emil Lausten.

Næste gang du kan opleve Thisted FC på Sparekassen Thy Arena er mod Skive IK. Et vaskeægte lokalopgør, som spilles fredag den 1. november klokken 19.30. Vi ses til topunderholdning på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Dramatik og højintenst opgør endte uafgjort

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter