Thisted FC

Amatørafdelingen

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Et ægte klubikon forlænger aftalen til udgangen af 2026 som cheftræner for Thisted FC

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Thisted FC er stolte af at kunne meddele, at klubbens cheftræner, Daniel Kristensen, har forlænget sin kontrakt frem til den 31. december 2026. Forlængelsen understreger den positive udvikling, klubben har gennemgået, og vores ambitioner for fremtiden.

“Daniel Kristensen har været en vigtig brik i klubbens sportslige fremgang, og vi ser frem til fortsat at bygge videre på den solide platform, der er skabt under hans ledelse. Daniel har en formidabel evne til at udvikle – både når det kommer til det individuelle for hver enkelt spiller, men i særdeleshed er han fantastisk til at skabe og udvikle kultur. Ligeledes presser han hele tiden på for at skabe et bedre udviklingsmiljø for alle i klubben. Han har et brændende Thisted FC-hjerte, og vi ser ham som den helt rigtige profil til at tage Thisted FC til det næste niveau på alle fronter. Han er ekstremt passioneret og en formidabel kapacitet for klubben. Ikke kun på vores 1. hold, men også på tværs af klubben,” udtaler direktør Søren Willette Pedersen.

Forlængelsen skaber også glæde hos sportschef Henning Pedersen, som ser det som det helt rigtige skridt i forhold til at holde fokus på klubbens fremtidige udviklingsmuligheder.

“Vi er først og fremmest utroligt glade og stolte over, at Daniel har sagt ja til at forlænge sin aftale. Daniel har vist en stærk forståelse for klubbens værdier og spillestil. Hans lederskab har været en central del af den positive udvikling, vi har oplevet, og vi er meget tilfredse med at sikre kontinuitet på trænerposten. Hans viden om talenterne i Thisted FC er utrolig stor, og han kender alle grene af klubben indgående. Han har fokus på, at vi skal udvikle egne spillere til 1. holdet og har en klar vision om, at det også skal foregå længere nede i rækkerne. Derfor vil vi gradvist i den kommende periode fokusere endnu mere på at sikre den røde tråd gennem vores talentsystem.

Som træner er han utrolig dygtig, og han er ligeledes fantastisk til at motivere og udvikle de unge spillere, vi har i truppen i dag. Det er også tydeligt, at han som en yngre cheftræner har taget store udviklingsmæssige skridt i forhold til sig selv og rollen som cheftræner. Vi er sikre på, at vi sammen med Daniel kan fortsætte med at være en fantastisk udviklingsplatform for unge fodboldspillere og samtidig sikre den nødvendige spillemæssige kvalitet på klubbens bedste herrehold,” udtaler sportschef, Henning Pedersen

Den nuværende trup i Thisted FC består af mange unge og dygtige fodboldspillere. Sammenlignet med vores konkurrenter i 2. division er vi klart foran, når det gælder brugen af egne spillere. Helt præcist består halvdelen af truppen af lokale spillere, som enten har været igennem vores eget talentmiljø eller har spillet hele deres seniorkarriere i klubben. Et element som er vigtigt for cheftræneren og som vækker stor begejstring i klubben generelt.

“Jeg er utrolig glad for at forlænge min kontrakt med Thisted FC og fortsætte det spændende projekt, vi har gang i. Siden jeg kom til klubben, har vi arbejdet målrettet på at skabe et stærkt fundament, ikke kun for holdet, men for hele klubben som organisation. Thisted FC har en helt speciel atmosfære. Jeg er meget taknemmelig for den tillid, klubben har vist mig, og jeg ser frem til de næste år, hvor vi skal bygge videre på den udvikling, vi allerede har sat i gang.

For mig er det vigtigt, at vi ikke kun fokuserer på resultaterne her og nu, men også på den langsigtede udvikling af klubben som helhed. Det handler om at skabe en bæredygtig kultur, hvor spillere, trænere og staben kan udvikle sig og tage ansvar. Vi har mange dygtige mennesker omkring holdet, og det er i fællesskab, vi skal løfte niveauet yderligere. Jeg føler mig utrolig motiveret af at være en del af denne rejse, hvor vi ikke kun ser på, hvad vi kan opnå på kort sigt, men hvordan vi kan styrke hele strukturen omkring klubben og skabe kontinuitet og fremgang år efter år.

Samtidig er jeg glad for den opbakning, vi får fra fans, sponsorer og alle omkring Thisted FC. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle holdet, skabe gode oplevelser for vores fans og forhåbentlig tage Thisted FC til et endnu bedre sted i de kommende år. Vi har i fællesskab store ambitioner for klubben som helhed og den rejse glæder jeg mig meget til at være en del af i de kommende år også,” afslutter Daniel Kristensen.

For yderligere informationer:

Direktør Søren Willette Pedersen 2873 2875

Sportschef Henning Pedersen 4035 2366

Cheftræner Daniel Kristensen 4231 7990

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena