Thisted FC

2. Division

Cheftræner: Det er tendensen

Om en uge starter Thisted FC igen træningen, og det er med en ny mand ved roret og så alligevel ikke. Daniel Kristensen er et velkendt ansigt, der fortsat står for de samme dyder, som da han var spiller.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

Daniel Kristensen er tilbage på Sparekassen Thy Arena. Et sted han var spiller i intet mindre end otte år, inden han stoppede tilbage i 2014, men det er et glædeligt gensyn, hvor Kristensen nu skal være på den anden side af kridtstregerne nemlig i cheftrænerrollen.

“Det bliver bare fedt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til de vante omgivelser og rammer. Jeg kender jo godt til Sparekassen Thy Arena, hvor jeg selv sluttede. Jeg ser frem til at møde truppen og spillerne. Klubben er en tryg base for mig, og det bliver dejligt for mig at komme hjem til noget jeg kender, og jeg skal ikke lære en helt ny klub og organisation at kende, for jeg kommer deroppe i dagligdagen med mine børn. 

Det er helt klart nemmere at træde ind i, når jeg kender det i stedet for at skulle lære en organisation og en måde at gøre tingene på på ny. Der er en respekt omkring hinanden fra start. 

Jeg er ikke uerfaren træner men uerfaren inden for seniortræning, men føler jeg har en god ballast, fordi jeg selv har spillet og prøve mekanismerne af, der foregår på en fodboldbane. Jeg har været i en stor organisation, hvor jeg har lært mange ting og haft gode sparringspartnere lige fra hvordan vi bygger tingene op nede fra fase 1 til hvordan vi skal står på banen og angribe. 

Jeg er ikke en anderledes type end den, jeg var som spiller. Jeg er hårdtarbejdende træner og en der vil gå forrest og præge tingene, og jeg er meget struktureret ned til den mindste detaljer i den måde, vi skal gøre tingene på. 

Fodbold er ikke raketvidenskab. Det handler om hårdt arbejde og få bygget lag på. Fodbold er højintenst lige nu, og det er tendensen. Spillerne laver flere højintens løb end for bare to år siden, så det skal vi have bygget på, og det kan vi gøre via træningen, og spillerne skal forvente en hårdere træning, end de måske har været til”, siger Daniel Kristensen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning