Thisted FC

2. Division

Myrthue: Få vendt om på et skidt efterår

Mathias Myrthue har været ude siden oktober 2022, og ser frem til igen at samles med gutterne og få vendt et skidt efterår.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

1) Hvad har du lavet i ferien?

“Det meste af fodboldferien er blevet brugt på skolebænken, da jeg til dagligt studerer til fysioterapeut i Aalborg. Ellers har jeg været på juleferie hjemme hos familien og nydt at tilbringe tid med dem og set mange af de venner, som man ikke ser så ofte, som man gerne vil”.

2) I starter snart træningen igen, hvad har en mental pause givet dig?

“Nu har jeg efterhånden haft pause i langtid, da jeg blev skadet i oktober. Men det er klart, der er sket mange ting i klubben fra i sommers med en trænerfyring, til endnu en trænerfyring og resultaterne har ikke været som ønsket. Nu glæder jeg mig bare sindssygt meget til at komme ud at spille bold igen, starte på en frisk og få vendt om på et skidt efterår”.

3) Hvad glæder du dig mest til ved opstarten?

“Jeg glæder mig til at træde ind i omklædningsrummet og se alle gutterne igen. Det er længe siden jeg har været en del af det på træningsbanen, så jeg glæder mig enormt meget til at kunne træne med holdet igen og så bliver det utroligt spændende at se hvordan Daniel (Kristensen, ny cheftræner, red) kommer til at gribe tingene an”.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning