Thisted FC

Amatørafdelingen

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Stort lokalopgør i vente mod ærkerivalerne fra Skive IK

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Sidste gang, vi mødte Skive IK, var i sidste runde af turneringen i det forgangne år. En forløsende sejr, som blev sikret på mål af Jeppe Dalgaard kort før slutfløjtet, betød, at Thisted FC igen i år er at finde i landets 2. division.

“Det var en fantastisk dag i Skive. Inden kvalifikationsspillet var der ikke mange, udover os selv, som havde skænket os overlevelse. Heldigvis havde vi en fantastisk form og et kollektiv, som bar os igennem og sikrede overlevelse. Personligt var det et stort højdepunkt at sikre overlevelse med mit mål. Det var en kæmpe forløsning for både mig og alle mine holdkammerater. Derfor glæder jeg mig også til at skulle spille i Skive igen. Sidst var det fantastisk, og jeg håber, vi får en lige så sjov aften på fredag, når vi brager sammen i lokalopgøret,” udtaler Jeppe Dalgaard.

Lokalopgør har altid sit eget liv og en helt særlig nerve, noget som spillerne ser frem til hvert år.

“Lokalopgør er altid præget af voldsom nerve, intensitet og fight. Jeg forventer, at kampen på fredag bliver ligesådan. Det er en kamp, vi vil vinde for enhver pris. Heldigvis har vi utroligt mange i truppen, som udover at have høj kvalitet også kender vigtigheden af at sejre i sådanne opgør. Publikum kan forvente en meget spændende kamp, hvor det bliver de små marginaler, der gør, at kampen tipper til den ene eller anden side. De marginaler skal vi ind og jagte i alle situationer, og så har vi i den grad kvaliteten til at tage de 3 point med hjem til Thy,” fortsætter Jeppe Dalgaard.

Skive har fået en flot start på sæsonen, hvor de aktuelt har hentet 15 point. Et ungt hold med en brandvarm Martin Huldahl i front venter på Thisted FC.

“Skive er, ligesom os, et ungt hold, men fortsat med masser af divisionserfaring. Vi har haft mange møder med Skive, og vi kender efterhånden hinanden indgående. For os handler det om at være tro mod vores koncept og de elementer, vi er rigtig dygtige til, og så er det op til Skive at se, om de kan slå os på vores kvalitet og dyder. Vi kommer til at være maksimalt opsatte på at tage pointene med hjem til Thisted, og med det spil, vi har vist i de forgangne uger, så skal de også være gode, hvis de skal slå os,” afslutter Jeppe Dalgaard.

Kampen spilles på Hancock Arena på fredag den 11. oktober klokken 19.00.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena