Thisted FC

Amatørafdelingen

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena

Thisted FC vandt tiltrængt 1-0 over HIK på hjemmebane.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Fortjent forløsning efter hård kamp mod HIK. Endelig kom sejren til Thisted FC.

“Det må siges at være en kæmpe forløsning. Vi har spillet godt, men uden at få point i kampene, hvilket vi ikke har været tilfredse med. Hele holdet har stået stærkt sammen og vidst, at sejren nok skulle komme. Med det spil, vi har vist, var det blot et spørgsmål om tid, før sejren kom i hus. Derfor var kampen mod HIK også ekstra forløsende, og jeg synes virkelig, vi spiller godt – specielt i 1. halvleg, hvor vi med lidt held og ekstra skarphed sagtens kunne have været foran både 2-0 og 3-0. Sejren var i den grad fortjent, og det var nogle rigtig gode point at få sat på kontoen,” indleder Christian Hørby.

Chancehav skal omsættes i større omfang. Defensiven står igen stærkt.

“Jeg synes virkelig, vi som hold får vist os frem på den måde, vi gerne vil. Fighten var god, og der var masser af intensitet i vores spil. Vi står stærkt i defensiven og giver ikke mange chancer væk, og i den anden ende får vi samtidig skabt nogle store chancer. Alt i alt kan vi være meget godt tilfredse med indsatsen og spillet. Vi skal dog arbejde med kynismen, når vi har chancen for at score målene. Den skarphed og kynisme kommer også lettere, når man har stor selvtillid. Selvtilliden har måske haltet lidt efter nogle nederlag, så jeg håber meget, vi kan få vendt skuden og sikre, at vi også kontinuerligt scorer lidt flere mål, som vores spil egentlig berettiger til,” fortsætter Hørby.

Lokalopgør i sigte – Thisted FC sætter kursen mod Skive IK på fredag.

“Personligt elsker jeg lokalopgør i fodbold, og derfor glæder jeg mig virkelig også til, at vi skal spille mod Skive IK på fredag. Skive har været meget fint spillende og fået 5 sejre i de første 10 kampe. Omvendt er jeg sikker på, at vi også har kapaciteten og kvaliteten til at matche dem. Nu handler det om at få klargjort os fysisk og mentalt i ugen, der kommer, og så skal vi ned og vise, hvor stærkt et mandskab vi er. Hele holdet glæder sig meget til den kamp, og vi håber naturligvis, at der kommer masser af opbakning med fra Thisted – så en klar opfordring herfra er, at man tager afsted og ser noget fantastisk fodbold, når vi spiller fredag,” afslutter Christian Hørby.

Kampen mellem Skive IK og Thisted FC spilles fredag klokken 19.00 på Hancock Arena i Skive.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena