Thisted FC

Amatørafdelingen

STOR opbakning til Thisted FC spinning 2024

Fredag den 1. november afholdes årets event i 2024

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Stærk opbakning til Thisted FC Spinning 2024

“Igen i år afholder vi Thisted FC Spinning 2024. Sidste sæson var en stor succes, hvor mange lokale virksomheder i vores sponsornetværk bidrog til, at vi fik en fantastisk eftermiddag. I år er der endnu flere sponsorer, som har takket ja til tilbuddet om at hjælpe i forbindelse med årets fest i Redoffice Konpap Loungen. Det er noget, vi er stolte af, og noget, som bekræfter den opbakning, vi mærker blandt de lokale virksomheder i og omkring Thisted. Derfor forventer jeg mig også rigtig meget af årets spinning-event,” indleder direktør Søren Willette Pedersen.

Cykelløb styrker relationer i Thisted FC’s erhvervsnetværk

“Foruden cyklerne, som køres af Thisted FC og Thisted FC Amatørafdeling, har ni sponsorer takket ja til at bidrage med en ekstra indsats. Der er naturligvis gengangere fra de forrige år, men det varmer ekstra meget, at flere nye også har bebudet deres engagement i vores store event. Udover, at vi skal have en fantastisk aften sammen, har arrangementet også til formål at skabe en indtjening til klubbens aktiviteter. Målsætningen er, at vi skal skabe nogle fantastiske rammer, hvor erhvervsklubben sitrer af liv, og at virksomhederne, der bidrager til cykelløbet, kan drage fordel af at invitere personale, samarbejdspartnere og venner af huset til en festdag, hvor relationerne bygges endnu stærkere,” fortsætter Søren Willette Pedersen.

Thisted FC Spinning 2024: Netværk, lokalopgør og fest i én samlet pakke

“Rammer er sat til, at vi får en fantastisk aften på Sparekassen Thy Arena. Thisted FC Spinning 2024 afholdes forud for lokalbraget mellem Thisted FC og Skive IK. Det er en fredag aften, og jeg er sikker på, at vi virkelig får mange mennesker til både eventet og den efterfølgende kamp. Lokalbraget lever altid op til forventningerne i forhold til fight og intensitet. Når der derudover kombineres med et brag af et event, så kan man næsten ikke forlange mere i forhold til at skabe en vidunderlig fest i Thisted, fredag den 1. november fra klokken 17.30,” afslutter Søren Willette Pedersen.

Der skal lyde en stor tak til følgende virksomheder, som støtter ekstra op omkring Thisted FC i forbindelse med Thisted FC Spinning 2024.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena