Thisted FC

Amatørafdelingen

Spændende periode venter for Thisted FC

Hård periode overstået – ny venter forude.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Forrygende spil, rødt kort og uheldigt nederlag er følelsen efter sidste kamp.

“Jeg er meget stolt af den præstation, vi leverer på hjemmebane mod Fremad Amager på trods af et nederlag. Fremad Amager er et forrygende hold, som virkelig har åbnet sæsonen på suveræn vis. Vi dominerer kampen fra start og kommer fortjent foran, hvorefter vi bliver ramt af et meget uheldigt rødt kort til Christian Hørby. Den udvisning viste sig ekstra dyr, både fordi Fremad Amager omsatte frisparket til mål, og fordi vi derefter skulle spille resten af kampen i undertal. Det gjorde opgaven meget svær for vores hold, og vi indkasserede dermed et nederlag i en ellers fantastisk flot spillet fodboldkamp,” indleder Daniel Kristensen.

Stærk og jævnbyrdig række danner grundlag for mange spændende og tætte kampe.

“Alle kampe i 2. division spilles på et højt niveau og med stor kvalitet. Rækken er meget jævnbyrdig, hvilket skaber en fantastisk konkurrence på tværs af holdene. Vi går nu ind i en periode, hvor vi forhåbentlig kan begynde at sætte point ind på kontoen igen. Det kan virke lidt tomt at tale om flot spil og løbende udvikling, når det ikke har givet point endnu, men det er netop progressionen i spillet, vi arbejder med dagligt. Vi kan ikke sætte en finger på spillernes indsats og den måde, de arbejder på. Den kommende periode bliver meget spændende, da vi skal spille mod mange af de hold, vi kan måle os med. Næste opgave er mod BK Frem, og vi føler os godt rustet til de kommende udfordringer,” fortsætter Daniel Kristensen.

Optimismen og forventningen til den kommende periode er stor.

“Der er en god stemning på holdet, og vi arbejder stenhårdt. Jeg kan se, at det system, vi har arbejdet på at implementere, gradvist bliver bedre uge for uge. Det betyder også, at tilskuerne til vores kampe oplever et Thisted FC, der er meget mere boldbesiddende. Vi tør holde på bolden, og vi er efterhånden blevet rigtig gode til at bygge spillet op mellem leddene på banen. For modstanderholdene er vi svære at spille imod, og jeg vil betegne den forgangne periode som uheldig i forhold til pointhøsten. Stemningen i truppen er god, og vi føler os godt rustet til den kommende periode,” afslutter Daniel Kristensen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Maarouf og Thisted FC ser frem til weekenden

Nyhed

Daniel Kristensen forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Fredagsbrag mod Skive IK venter

Nyhed

Forløsende eftermiddag på Sparekassen Thy Arena