Thisted FC

Amatørafdelingen

Thisted FC skal tilbage på sporet

Rækkens aktuelle 1. plads, Fremad Amager, gæster Sparekassen Thy Arena

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Cheftræner Daniel Kristensen: “Vi skal levere 90 minutters topniveau mod stærke oprykningskandidater”

“Vi glæder os utroligt meget til at komme i kamp igen. Fremad Amager er et fantastisk hold og måske den største oprykningskandidat til 1. division. Det er virkelig et stærkt mandskab, som både tilskuere og sponsorer kan opleve på Sparekassen Thy Arena. I forrige kamp mod Aarhus Fremad var jeg meget tilfreds med vores 1. halvleg, hvor jeg synes, vi virkelig får sat dem under pres. Vi er faktisk uheldige med ikke at føre ved pausen. Men som det er med fodbold, spilles kampene i 90 minutter, og vi skal derfor præstere på topniveau i hele kampen, hvilket især gælder kampen på søndag, hvis vi skal have en chance for at tage point,” indleder cheftræner Daniel Kristensen.

Fysisk tilpasning i træningen og tro på os selv er nøglen mod Fremad Amager, som kommer til Sparekassen Thy Arena med stor selvtillid

“Vores fokus er på os selv og de elementer, vi skal forbedre. Vi har været igennem en periode med pokalkampe, og senest har vi haft Heini med det færøske landshold, hvor han stort set spillede fuld tid mod både Kroatien og Grækenland. Den belastning kunne vi tydeligt mærke i 2. halvleg mod Aarhus Fremad. Derfor er træningsmængden også tilpasset vores nuværende fysiske form, da flere spillere har haft mange minutter på banen. Vi skal genfinde den stærke tro på, at vi kan spille med mod selv de allerbedste i rækken. Derfor ser jeg også frem til at møde et forrygende hold som Fremad Amager igen,” fortsætter Daniel Kristensen.

Stor opbakning på Sparekassen Thy Arena betyder meget for spillere og trænere for Thisted FC.

“Opbakningen har været forrygende i de sidste kampe på Sparekassen Thy Arena. Som træner og spiller betyder det utroligt meget, og det er noget, vi gerne vil belønne med gode resultater på banen. Derfor håber vi også, at opbakningen mod Fremad Amager vil være stor. Den tilskueropbakning, vi oplever, sætter et pres på modstanderholdet. Den samlede spillertrup er klar til at kæmpe, og vi håber, at mange mennesker vil komme på lægterne og kæmpe sammen med os. Det betyder meget for mig personligt, men i særdeleshed også for spillertruppen,” afslutter Daniel Kristensen.

Næste hjemmekamp mod Fremad Amager spilles på søndag den 22. september klokken 14.00. Vel mødt på Sparekassen Thy Arena

 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC skal tilbage på sporet

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad

Nyhed

U13-spillere til DBU talenttræning

Nyhed

Manden i motorrummet