Thisted FC

Amatørafdelingen

Limone Cup 2023 – U14/U15 Drenge

En tur fyldt med mange gode fodboldoplevelser og sociale aktiviteter..

Skrevet af:

Kamilla Jacobsen og Pia Ravnborg fra U14 og U15 Drenge

U14 og U15 Drenge har været til Limone Cup i Italien ved Gardasøen i efterårsferien. Det var en tur, vi havde set frem til længe. DBU’s ungdomsfond har støttet hver spiller med 500 kr. Derudover har vi tjent penge til turen ved at sælge pølser til et arrangement ved Smedjen, solgt microfiber klude, affaldsindsamling via REN Natur og en pantindsamling i Thisted by. Alle var gode arrangementer, der har styrket vores fællesskab op til turen. 

Turen startede i en stor dobbeltdækkerbus fra Lerpytter, hvor der var plads til alle spillere, trænere og forældre/søskende, der havde valgt at deltage. Med stor forventning og højt humør, gik turen ned igennem Tyskland og Østrig, inden vi kom til Italien. Søndag blev vi indkvarteret i mobile homes på en stor campingplads sammen med 2.000 andre Limone Cup deltagere. Dagen gik med at lade op, komme rundt på pladsen, ture ved Gardasøen, købe ind og bade i swimming poolen inden den store åbningsceremoni søndag aften. 

Mandag og tirsdag spillede U14 og U15 puljekampe på forskellige stadions i nærområdet, og U14 var så heldige, at få solid opbakning på lægterne fra U15 Drengene til mandagens sidste puljekamp. Det var gode kampafviklinger om end toiletforhold og forplejning på de forskellige stations lod en del tilbage at ønske.  

Tirsdag eftermiddag gik turen mod San Marino for at støtte det danske herrelandshold i EM-kvalifikationskampen mod San Marino. Det var en stor oplevelse ved Fanzonen inden kampen og det at se en landskamp på et lille stadion med plads til ca. 6500 tilskuere. Kampens kvalitet går ikke over i historiebøgerne, så det kommer vi ikke nærmere ind på, ud over at det trods alt blev til en dansk sejr. 

Onsdag morgen var vi klar til placerings- og finalekampe, som endnu en gang fandt sted på forskellige stadions, så derfor ingen mulighed for at bakke hinanden op til vores kampe. U14 Drengene vandt finalen med et flot 48-0 resultat over 6 kampe, hvor Chris blev kåret som Man of the Match. U15 Drengene fik en 6. plads, hvor konkurrencen var hård. Efter sidste kamp tog vi på sightseeing på den smukke Sirmione halvø og sluttede af med hygge på restaurant. 

Næste morgen stod i hjemrejsens tegn og inden kl. blev 10.00 var vi klar til at køre mod Danmark. Busturen hjem var i noget mere afdæmpet format, da alle var trætte efter nogle gode oplevelser til Limone Cup. Fredag morgen ankom bussen på Lerpytter til et glædeligt gensyn med mange forældre.  

Vores tur har været fyldt med mange gode fodboldoplevelser og sociale aktiviteter, der har styrket sammenholdet på tværs blandt drengene men også i høj grad i forældregrupperne. Vi kan varmt anbefale andre hold at tage afsted til fodbold cups i udlandet. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Thisted FC lancerer ny hjemmeside

Nyhed

STØT Thisted FC Ungdomsafdeling, og tank ved OK

Nyhed

Pigeraketten på Lerpytter Anlæg

Nyhed

FCM træning på Lerpytter Anlæg