Thisted FC

Amatørafdelingen

U13-spillere til DBU talenttræning

Hele 5 spillere fra Thisted FC’s talentfulde U13-hold er udtaget til DBU talenttræning i september

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Stor succes for Thisted FC: Fem unge spillere udtaget til DBU Talenttræning i Region Nord

“Det er en stor bedrift, at vi har fået hele fem spillere udtaget til DBU Talenttræning i Region Nord. Det er en flot anerkendelse af det daglige arbejde, der udføres af trænere, frivillige og især de ekstremt hårdtarbejdende unge spillere. Derfor skal der lyde et stort tillykke til Mathias Stefansen Jensen, Lauge Eskerod, Hjalte Nielsen, Magnus Trier Steffensen og Lukas Noppenau. Vi i Thisted FC er stolte af jeres udtagelse og ønsker jer al mulig held og lykke ved samlingen med DBU,” udtaler direktør Søren Willette Pedersen.

Vestergaard: “Spillerne imponerer både på banen og socialt – vi kan være stolte”

“Det er virkelig en fornøjelse at arbejde med drengene i hverdagen. De er meget dedikerede og arbejder hårdt til hver eneste træning, men det vigtigste for mig er, at de er fantastiske på det sociale plan. Vi har en utrolig homogen trup på tværs af årgangens hold, og at nogle spillere nu bliver ekstra belønnet for deres talent, er noget, vi kan være stolte af. Det bliver spændende at arbejde med holdet og spillerne i den kommende periode, og jeg ser frem til, at vi efter nytår skal spille 11-mandsfodbold. Det vil stille større krav til dem, men jeg er overbevist om, at de hurtigt vil vænne sig til overgangen til den store bane,” fortæller cheftræner Jens Vestergaard.

Sammenhold og kvalitet i fokus: Klubbens trænere løfter i flok

“Jeg bliver nødt til at rette en stor ros til de øvrige trænere i klubben, som har haft årgangen indtil nu. Det har været let at træde ind i trænerteamet, og vi har et fantastisk samarbejde og en god fordeling af opgaverne mellem os, så alle børn på årgangen bliver udfordret og trænet på et højt niveau. Det er en fornøjelse at være i klubben og arbejde med så dygtige og passionerede trænerkollegaer og spillere. Næste skridt er en træningsturnering i Vrå, hvor vi skal møde andre Liga 2-hold på 11-mandsbane. Det er noget, vi alle ser frem til med stor forventning,” afslutter Jens Vestergaard.

Et kæmpe stort tillykke fra hele Thisted FC til de 5 unge spillere, som drager til talenttræning i DBU-regi. Held og lykke, gutter

Se også andre nyheder her

Nyhed

Fokus er rettet mod Aarhus Fremad

Nyhed

U13-spillere til DBU talenttræning

Nyhed

Manden i motorrummet

Nyhed

Optakt til Thisted FC mod Næstved BK