Thisted FC

2. Division

Thisted FC skriver kontrakt med færing

Vi kan byde stort velkommen til Daniel Johansen, der er ny mand i truppen og kommer til fra Færøerne.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Jeg kommer fra Færøerne og jeg har spillet på Færøerne i lang tid, men jeg vil gerne videreudvikle min fodbold og prøve mig af i udlandet, og det er en god mulighed for mig at komme til Thisted og vise hvad jeg kan. Alle har taget rigtig godt imod mig og jeg har følt mig velkommen i klubben.

Jeg er offensiv i mit spil, jeg gør alt 100% på banen, og har et fint venstre ben, og vi har en meget god træner, som kan udvikle mig videre som fodboldspillere. Der er altid noget man kan udvikle og gøres bedre til, og jeg føler, at Thisted er det rigtige sted at udvikle mig videre”, siger Daniel Johansen.

“Daniel er klart en spiller, vi forventer os meget af. Han har international erfaring og har spillet landskamp og har en god alder også i forhold til vores unge, som han hjælpe. Han har et spændende potentiale og et voldsomt godt venstre ben, som han skal blive dygtige til at sætte i spil. Det er vigtigt, at vi har en trup der harmonerer med en kombination af unge og ældre spillere, og som ældre spiller kan han bidrage”, siger cheftræner, Daniel Kristensen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie