Thisted FC

2. Division

Ny direktør: Ikke betaget af stjerner på skulderen 

D. 1. august startede Thisted FC´s nye direktør, Søren Pedersen, som er en lokalmand, der sidst men ikke mindst er kendt for sine mange år som professionel håndboldspiller. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

Målmanden har spillet for Mors-Thy Håndbold, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold.I 2021 indstillede han karrieren og blev direktør hos Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor han var i to år, og nu er han vendt hjem til Thy med en masse erfaring som ung leder. 

“Nu skal jeg ind og danne mig overblikket over hvilken klub der er tale om, og så er målsætningen at få løftet det økonomiske fundament. Derefter handler det om at få de her tre grene i klubben ungdom, kvinder og mænd tættere på hinanden. Desuden skal vi sørge for at få lavet en masse aktiviteter, som giver mere værdi for sponsorerne og få taget mere hånd om events, netværk og kamparrangementer. Det er områder som hører sig til den kommercielle del af virksomheden”, siger Pedersen, der ser sig selv som en leder, der ikke er betaget af stjerner på skulderen men hylder godt arbejde. 

“Jeg har fået en masse erfaring i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor målet var at tage klubben til næste step og man har afprøvet en masse ting, hvor noget har fungeret og andet ikke. Jeg har erfaring fra fx at pleje sponsorer, og så er jeg blevet to år mere moden som leder og har haft sparringspartnere i bestyrelsen i Lemvig, som var større profiler fra store virksomheder, og de har givet mig en masse bl.a. tanker til hvad god ledelse er. 

Jeg var uprøvet da jeg tog over i den administrative del og har fået har fundet ud af, hvordan er jeg som type, hvad motiverer mig, og hvordan jeg motiverer mine medarbejdere. Desuden har jeg også fundet ud af, hvor forkælet man er som elitesportsudøver og hvor mange ting der bliver gjort bag om scenen, før at tingene glider og man kan afvikle elitesport, griner Søren Pedersen

Jeg er meget inkluderende og ikke betaget af stjerner på skulderen men af godt arbejde. Så er der dage, hvor man lykkes og omvendt, men jeg hylder at man samlet arbejder mod et fælles mål, og man som leder trækker læsset hårdest. Desuden har jeg stor respekt for, at der er ressourcepersoner i alle klubber, som har været der i mange år, og de har et ansvar og løser det perfekt. Så det med at give frihed og råderum til, at medarbejderne kan udfolde sig, står højt på min liste. 

Nu skal jeg have dannet mig et overblik. Der er meget uforløst, toplinjen skal løftes og setuppet skal vi forsøget at tage til næste niveau. Desuden skal trupperne også løftes til næste niveau, fordi elitesportens topniveau øges år for år, og der skal vi kunne være i stand til at følge trop på den udviklingskurve. 

Ydermere vil jeg kaste et blik på det kommunikative område i hele klubben, og derudover skal vi blive endnu dygtigere til at få fortalt hvor stort et brand Thisted FC egentlig er”, siger direktør, Søren Pedersen. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning