Thisted FC

2. Division

Sportschef: Været opmærksom på Daniel

Efter en længere periode med skiftende trænere, er Peter Bechmann glad for, at Daniel Kristensen landede i cheftrænerrollen. En mand man har holdt øje med lang tid.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Vi har haft et turbulent hele 2022 med trænere, og tingene er ikke gået, som vi havde håbet på, men sådan er det nogle gange. Det positive er, at vi har fået Daniel Kristensen som cheftræner, og det har nok ligget i kortene i lang tid, og nu var timingen den rigtige. Når der løber en trænerkapacitet rundt, som bor i byen og har indgående kendskab til klubben og har et potentiale, så er det klart, at vi hele har været opmærksomme på, hvor han var i verden”, siger Peter Bechmann, der spillede sammen med Daniel Kristensen, da de begge var aktive.

“Jeg har måske lidt mere indgående kendskab til Daniel, fordi vi har kæmpet mange krige sammen. Jeg ved hvilken passion, han lagde for dagen som spiller, og sådan er han også som træner. Både på indstilling men også taktisk og fodboldfaglig er Daniel skarp og har et kæmpe netværk, som vi kan gøre brug af. 

Første og fremmest er Daniels vigtigste rolle i starten, at vi kommer til at lande på fødderne igen, kommer tilbage til vores DNA spillemæssig og får ro på. Når Daniel har fået sig et overblik, så vil han sætte en retning for, hvor vi skal hen spillemæssig”, siger sportschef, Peter Bechmann.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning