Thisted FC

2. Division

Hørby: Oplevet et par tilbagefald

Et brist/overbelastning i den nederste del af patella scene i højre knæ har holdt Christian Hørby ude. Men nu er han tilbage og var sidste weekend træfsikker med to scoringer.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Kroppen har det godt, den har været lidt øm, og jeg har da haft ondt i muskler, som ikke har været i aktion meget længe, men udover det føler jeg mig fit og top klar til den kommende sæson”.

Thisted FC vandt 2-0 sidste weekend over Brabrand IF, og ikke nok med at Hørby igen var tilbage, han viste sig også, at han har mål i sig.

“Det er selvfølgelig altid dejligt at starte ud med at score to mål. Overordnet set har det været et langt år, og jeg er bare super glad for, at jeg kunne bridrage og starte ud med en succesoplevelse. Jeg ser jo mig selv som en box to box 8’er (midtbanespiller), som både kan bidrage til de offensive såvel som de defensive aspekter af spillet. Jeg håber og forventer af mig selv, at jeg naturligvis kan bidrage med flere mål og assists i foråret, hvor der venter os en vigtig halvsæson”, siger Christian Hørby.

Et år ude er noget af en omgang for enhver skadet spiller, og det har heller ikke været uden tilbagefald og tanker om, hvorvidt Christian Hørby ville komme tilbage.

“Du har helt ret, det er mentalt hårdt. Jeg har været buret inde i et fitnesslokale i mange måneder, og har oplevet et par tilbagefald, som har taget hårdt på mig mentalt. Der har været dage, hvor jeg har tænkt, at jeg ikke ville komme tilbage på banen igen. Det der har drevet mig er selvfølgelig kærligheden til fodbold, og udover det har jeg haft en enorm sult for at vende tilbage for at gøre en forskel, men også bare nyde at det er muligt at spille bold igen. Så lang en skade sætter tingene i perspektiv, og det går pludselig op for én, hvor hurtigt tingene kan ændre sig”.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen