Thisted FC

2. Division

Sportschef: Ikke cheftræner for mere end Oldboys

Peter Bechmann er igen tilbage i sin vante rolle som sportschef efter, at han i den sidste del af efteråret 2022 var cheftræner. Nu har han fået et endnu bedre kendskab til truppen.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

En kølig efterårsaften i november løb Thisted FC på banen til deres livs kamp mod FC København i Pokalen, og ved trænerroret sad TFC-legenden, Peter Bechmann, hvilket han og de færreste formentlig havde regnet med. Men da der netop var afskediget en træner, var det i vikarens rolle, at sportschefen havde sat sig til rette sammen med direktør, Peter Friis, der agerede assistenttræner. Ja de to nåede også et par turneringskampe sammen, men nu har hverdagen igen indfundet, og Bechmann og Friis er trukket tilbage i deres normale roller, mens en ny cheftræner er kommet på plads i form af Daniel Kristensen.

“Det er fint at være tilbage, og når det så er sagt, så var det super at prøve at lugte til cheftrænerrollen, og fordelen var, at jeg kendte godt til truppen i forvejen, og nu kender jeg den endnu bedre. Jeg fik faktisk lidt smag for at være cheftræner, men har ikke et job der tillader at være cheftræner over mere end et oldboys hold, så den rolle jeg har, passer mig glimrende”, siger Peter Bechmann og giver en status på truppen.

“Siden vi stoppede og gik på juleferie, har der været lidt frem og tilbage. Vi har, som vi vidste inden jul, haft et par afgange i Simon Trier, som vi vidste var på lånt tid, og det samme med Antonio Bustamante, som vi også vidste var på lånt tid, og så er der den super gode historie med Laurits Bust. Vi har udviklet ham til at komme på en højere hylde, og vi vil savne dem alle tre.

Vi har mistet tre spillere reelt fra startopstillingen, og på papiret svækker det os, men omvendt har vi hentet Tobias Damsgaard, som vi ser som en kæmpe forstærkning og fået Christian Hørby tilbage, som ikke har spillet i 2022. Tobias Friis er også tilbage, og så har vi unge lokale gutter, som har været i truppen et stykke tid og kommer tættere på holdet, og dem er der en stor tanke om, at vi vil bruge i fremtiden. 

Som udgangspunkt er det ikke målet at hente mere ind, men vi er opmærksomme på hvad der sker på markedet. Der kan falde en spiller ned i hatten, som vi ikke kan sige nej til, men lige nu er vi rigtig godt stillet”, siger sportschef, Peter Bechmann.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie