FC Thy - Thisted Q

Kv. 1. Division

Camilla Nielsen: Glæder mig til igen at spille betydningsfulde kampe på Sparekassen Thy Arena

Vi er et ungt hold med nogle nye ansigter imellem, hvilket betyder, at det bliver vigtigt, at vi får skabt nogle rigtige gode relationer samt styrker det fuldstændig unikke fællesskab vi i forvejen har!

Skrevet af:

Camilla Nielsen: Glæder mig til igen at spille betydningsfulde kampe på Sparekassen Thy Arena

Nu har i haft første uge med træninger og en intern kamp, hvordan er truppen kommet tilbage efter ferien?
Først og fremmest har det været helt fantastisk at komme tilbage efter ferien! Den første uge har budt på test, træning og interntræningskamp.

Jeg synes det virker til, at alle har glædet sig til at komme i gang igen samt holdt sig godt i gang henover julen. Så det har været en rigtig god første uge, hvor stemningen har været helt kanon samtidig med, at der er blevet arbejdet rigtig hårdt!


Hvad har du selv lavet i din ferie?

Jeg har brugt ferien på at være meget sammen med min familie, de bliver ofte en smule nedprioriteret, når først bolden rullen, så derfor har det været vigtigt for mig at være så meget sammen med dem som muligt. Vi har ikke haft de helt vilde og store planer, så der er blevet slappet godt af.

Dog har min lillebror holdt mig godt i ilden, så træningsprogrammet henover ferien også er blevet gennemført.

Jeg har faktisk også hen over ferien startet en (knap så lovende) ny karriere indenfor padeltennis sammen med min brødre.


Hvad er fokus for truppen de næste 4-6 uger?

Fokus hen over opstarten bliver for det første at komme i rigtig god form, så vi står skarpt til vores pokalkvartfinale mod HB Køge i marts.

Så skal vi selvfølgelig have prøvet en masse forskellige ting af i de træningskampe vi skal spille. Vi vil rigtig gerne blive bedre med bolden og blive bedre til at forsvare vores eget felt, så det bliver nogle af vores fokuspunkter.

Derudover vil der også være fokus på, at vi bliver godt spillet sammen og får en masse indbyrdes aftaler, som vi kan tage med os ind i kampene i foråret.


Tyrkiet i uge 7, hvad skal træningslejren bruges på?

Jamen først og fremmest skal vi jo bruge den på en masse træning og kampe. Vejret i Tyrkiet gør, at vi i højere grad kan bruge noget tid på at få trænet vores dødbolde, da det ofte kræver, at vi står lidt mere stille for at for at lavet nogle gode aftaler.

Helt generelt skal vi jo bruge træningslejren på at finpudse nogle af de detaljer, som vi rigtig gerne vil have justeret og implementeret i vores spil. Derudover bliver træningslejren også en rigtig god mulighed for at lave en masse socialt.

Vi er et ungt hold med nogle nye ansigter imellem, hvilket betyder, at det bliver vigtigt, at vi får skabt nogle rigtige gode relationer samt styrker det fuldstændig unikke fællesskab vi i forvejen har! Så jeg ser frem til en god træningslejr med god stemning og forhåbentlig lidt godt vejr!


Hvad glæder du dig mest til i forårssæsonen?

Det bliver en utrolig spændende forårssæson! Jeg glæder mig til at se, hvordan vi står i forhold til de andre hold. Vores hold er et ungt holdt fyldt med rigtig meget spændende potentiale, så jeg glæder mig til at hvor det kan bære os hen!

Jeg tror og håber på, at sammenholdet og vores talentfulde trup kan være med til at bringe os i en spændende position, så vi kan kæmpe med om bronzemedaljen. Der venter os en rigtig hård forårssæson, men en sæson, som også giver os mulighed for at måle os med de bedste.

Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at det igen går løs og til at spille nogle betydningsfulde kampe på Sparekassen Thy Arena, som plejer at være godt besøgt

Se også andre nyheder her

Nyhed

FC Thy – Thisted Q lander aftale med analytiker

Nyhed

FC Thy – Thisted Q skriver kontrakt med Mathilde Gaarn Hansen

Nyhed

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q