Thisted FC

2. Division

Seedorff: Ser frem til hård vinteropstart

Mandag d. 8. januar starter Thisted FC op igen efter juleferien. Emil Seedorff glæder sig til gensynet med holdkammerater og stab.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

Jul og nytår er et overstået kapitel, og det betyder, at spillere og trænere igen samles til vinteropstarten, der traditionen tro tæller en række træningskampe, som vi snart offentliggør her på hjemmesiden.

“Min ferie har været rigtig god. Jeg har brugt en masse tid sammen med familie og venner, som jeg ikke har mulighed for at se ret ofte, så det har været dejligt. Derudover har jeg brugt tiden på at pleje min krop og forberede mig til den kommende halvsæson, så jeg er så klar som muligt til det første træningspas”, siger Emil Seedorff, der ser frem til at komme tilbage på træningsbanen.

“Jeg glæder mig især til at genforenes med mine holdkammerater og trænerstaben. Pausen har været lang, og det kan være hårdt med så meget individuel træning, så det bliver fantastisk at komme tilbage på træningsbanen med holdet igen. Jeg ser frem til en hård vinteropstart med intensive træningspas og mange kampe, hvilket bliver lækkert. Personligt har jeg haft nogle småskavanker hen over ferien, men de er ved at blive bedre. Derfor handler det for mig om at komme tilbage til den daglige rutine, så både holdet og jeg er 100% klar, når sæsonen genoptages i marts”, siger Emil Seedorff til thistedfc.simsoft.dk.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie