FC Thy - Thisted Q

Kvindeliga Kval

Peer Lisdorf stopper i FC Thy – Thisted Q

En stor trænerkapacitet takker i klubben pr. 31. december 2023.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Den stærke cheftræner, Peer Lisdorf, stopper i Thisted FC ved nytårsskiftet til 2024.

“Vi har i fællesskab i klubben brugt langt tid på at skabe et samlet overblik over, hvad vi som klub kan opretholde af økonomiske forpligtelser i forhold til ansvarlig drift af Thisted FC. Opsigelsen med Peer Lisdorf sker udelukkende på baggrund af en række besparelser som vi er nødsaget til at foretage. Vi har været utroligt glade for det store engagement og den faglighed som Peer har bragt klubben og den samlede spillertrup i FC Thy – Thisted Q. Derfor skal der lyde stort tak til Peer for hans tid i klubben og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden.” Lyder det fra direktør Søren Willette Pedersen.

 

Det er endnu uafklaret hvordan den nye træner konstellation ser ud efter nytår omkring trænerstaben for FC Thy – Thisted Q.

 

Der arbejdes hård i kulissen for, at vi sikrer det optimale setup omkring holdet, når de møder ind til opstarten i midten af januar. Vi står overfor et meget vigtigt kvalifikationsspil i det nye år, hvor målsætningen er at sikre os endnu en sæson i landets bedste række. Det kommer til at kræve et stærkt team omkring holdet og det er vores vigtigste prioritet, at finde det setup som kan sikre os, at vi indfrier målsætningen om overlevelse til Gjensidige Kvindeligaen i 2024/2025 sæsonen. Afrunder Søren Willette Pedersen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Talentfuld forsvarsspiller skriver kontrakt med FC Thy – Thisted Q

Nyhed

Frida Nautrup solgt til FC Midtjylland

Nyhed

Sæsonkort 2024/2025

Nyhed

Line “SK” Kristensen forlænger sin aftale i klubben