Thisted FC

2. Division

Pokalbrag mod Silkeborg IF

Det er intet ringere end superligaens tophold fra Silkeborg IF, som i aften gæster Sparekassen Thy Arena.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

I aften gælder det årets største kamp. Silkeborg IF er aktuel nummer 2 i Superligaen og samtidig er holdet fra det midtjyske det mest formstærke hold. I de 5 sidste kampe er det blevet til 5 sejre. Ikke nok med at holdets er utroligt homogent og stærkt kollektivt, så råder dagens gæster også over en brandvarm herre i front. Alexander Lind er aktuel topscorer i Superligaen med hele 9 mål i de forrige 9 kampe. I holdets sidste kamp mod Viborg FF lavede Lind begge mål i 2-0 sejren.

Derfor er det også en stor opgave der venter os i Thisted FC – men også en opgave som vi forventer os meget af. Det er en stor oplevelse for hele Thisted FC og noget vi gerne vil markere udadtil.

“Vi glæder os til den store aften og jeg ved der ikke har været mange rolige dage i klubben siden vi trak Silkeborg. Det er en stor kamp og noget vi glæder os meget til. Det er altid specielt for vores spillere at måle sig med de bedste spillere i Danmark. Det er også en kamp hvor vi glæder os til at byde hele vores forening og klubs medlemmer velkommen. Der er mange unge mennesker og ildsjæle i klubben, som her dag yder en fantastisk indsats og derfor er det en stor dag for dem også. Vi håber rigtig mange glæder sig til at skulle på Sparekassen Thy Arena.” Lyder det fra cheftræner, Daniel Kristensen.

Dagens kampsponsor er Alko Print – som yder alle former for tryksager til private og virksomheder.

Dagens kampsponsorer er Sparekassen Thy og Thisted Forsikring – lokalt og ligetil.

Rigtig god kamp til alle. Vi glæder os til at se jer på Sparekassen Thy Arena.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen