Thisted FC

2. Division

Lagergaard: Måle sig med de bedste 

Der er storkamp i Oddset Pokalen, når Silkeborg IF kommer på Sparekassen Thy Arena. Læs her optakt med Emil Lagergaard. 

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke

“Det er ikke hver dag, at der kommer et Superligahold til Lerpytter, og det er en stor oplevelse for byen, spillere og trænere. Det er fedt at måle sig med de bedste, så det bliver en oplevelse. Alt end lige kommer Silkeborg IF som store favoritter, men ved vi også, at kampe i pokalen har sit eget liv. Vi skal fortsøge at videre bygge på det, vi har gang i med fire kampe ubesejret, og se om vi kan bruge noget af den selvtillid, som vi har fået og skabe overraskelse. 

Der skal held til og en vanvittig god præstation til, og så skal Silkeborg IF nok have lidt stolpe ud, og så skal vi score nogle mål og have en god keeper præstation, så det er en kombination af mange ting. Det hele skal gå op i en højere enhed. 

Det bliver igen som sidste år en stor oplevelse at møde et Superligahold, for vi spillere drømmer om at spille Superliga, så det at spille mod et hold fra rækken er kæmpe stort. Folk skal komme på stadion, fordi det er sæsonens største kamp og forhåbentlig se, at vi giver Silkeborg IF kamp til stregen og jagte sensationen”, siger Emil Lagergaard. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning