Thisted FC

2. Division

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Afslutningen på sæsonen har vel aldrig været mere spændende end nu. Alt er på spil lørdag i Skive IK, og Laus er ikke nervøs men derimod en anden følelse.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

“Jeg glæder mig til kampen, ligesom jeg gør til alle kampe. Det bliver en fed kamp i et lokalopgør”, siger Laus Nielsen. Den rutinerede forsvarsspiller har mange mange divisionskampe i benene, erfaringen og lederegenskaberne, og det får man i høj grad brug for i sådan et opgør, hvor det er knald eller fald. Enten fejrer Thisted FC overlevelse omkring kl. 16.00 eller også er der udsigt til en sæson i 3. Division.

Så betydningen af kampen er ikke til at tage fejl af, hvorfor vi er glade for, at Thisted Forsikring sørger for gratis busser, som vil transportere en masse Thisted-fans, så holdet kan få stor opbakning.

“En god atmosfære gør det bare endnu mere intenst, når man træder ind på banen. Det er bare dejligt at spille, når der er tilskuere på lægterne”, siger Laus Nielsen, der naturligvis kan bidrage med sine erfaringer, og så handler det om ikke at være overtændt.

“Det handler om, at alle spillere finder det rette spændingsniveau og står sammen i alle 90 minutter”, lyder det fra Thisted-spilleren.

Og ret meget mere behøver man ikke sige om det opgør. Der er en gyser af dimensioner, hvor udfaldet har stor betydning, men det får ikke Laus Nielsen til at ligge søvnløs.

“Jeg er ikke nervøs, jeg er spændt”.

Der er kampstart lørdag kl. 14.00 på Hancock Arena. Vi glæder os alle til en historisk fodboldkamp. 

Se også andre nyheder her

Nyhed

Sejr i første træningskamp

Nyhed

Emil Lagergaard forlænger aftalen i Thisted FC

Nyhed

Cheftræner: Heldigvis næsten samme trup

Nyhed

Spillerne er tilbage fra sommerferie