Thisted FC

2. Division

Klubikon indstiller karrieren

Kaptajn Asger Bust Lundager stopper sin aktive karriere

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

En række store Thisted FC profiler takker af til sommer. Det samme gør sig gældende for en af de helt store klubikoner i Thisted FC. Asger Bust Lundager indstiller karrieren.

“Det har været en beslutning som har været lidt undervejs. Det er noget jeg har brugt rigtig meget tid på, henover den seneste periode og specielt i min sidste halve sæson, hvor skader har overskygget hverdagen. Jeg er kommet til et punkt i mig liv, hvor jeg er mættet af fodbold i den forstand, at jeg har opnået hvad jeg tænker er muligt i forhold til mit maksimale topniveau. Derfor er jeg også kommet frem til den beslutning, om at stoppe karrieren, for netop at se hvad der er af spændende muligheder uden for fodboldens verden. Min kone, Laura, og jeg venter også vores første barn. Det er noget vi glæder os meget til og den kommende forøgelse i vores familie har også spillet en stor rolle i beslutningen om, at stoppe min aktive karriere” –indleder kaptajn, Asger Bust Lundager.

I moderne sport er der ikke mange profiler, som hele vejen igennem, blot har båret ét logo på brystet i seniorkarrieren. En karriere med flere op- og nedture kommer til en ende når sidste fløjt har lydt for sæsonen 2023/2024.

“I min tid som spiller i Thisted FC, har der været mange opture og nedture. Heldigvis fylder de positive minder langt størstedelen. Specielt oprykningen i min første sæson var helt fantastisk og noget jeg ser tilbage på med stor stolthed. Ligeledes var det fantastisk at mærke den optur vi dernæst oplevede i 1. division henover sæsonen. Når man har været så mange år i samme klub, har man også mødt en masse fantastiske og kompetente mennesker. Alle har gjort stort indtryk på mig, og der er mange relationer som jeg kommer til at holde fast i efter mit karrierestop. Jeg vil gerne sige alle i Thisted FC en stor tak for tiden og jeg glæder mig til, fortsat at følge klubben på lægterne i fremtiden.” –afslutter Asger Bust Lundager

En kulturinstitution i klubben tager afsked. En afsked som unægtelig vil komme til at efterlade et tomrum. Specielt set i lyset af den store menneskelige kapacitet som Thisted FC mister.

“Asger er jo først og fremmest et fantastisk menneske. Hans personlighed er meget rolig og afbalanceret og hans lederegenskaber er virkelig store. At han så tilmed har været en dynamo på vores midtbane, med et stort arbejdsraseri samt et bindeled på holdet, har været en ekstra bonus. Det er en stor spiller vi kommer til at miste og en spiller som vil blive savnet i truppen. Jeg kommer også selv på det personlige plan til at savne en spiller som Asger. Han har været en direkte linje for mig ind i truppen og jeg har fået en fantastisk opbakning af ham hele vejen igennem vores tid sammen.” –udtaler cheftræner, Daniel Kristensen.

Umiddelbart inden kampen mod Brabrand IF vil vi tage afsked med de spillere, som ikke er i klubben til den kommende sæson. Kom på Sparekassen Thy Arena og vær med til, at give dem en velfortjent afsked til klubben.

Se også andre nyheder her

TFC TV

Cheftræner: Sindssyg afslutning på kvalifikationsspil

TFC TV

Nielsen: Følelsesmæssig rutsjebanetur

TFC TV

Nielsen: Jeg er ikke nervøs

Nyhed

Daniel Kristensen før Skive-kampen