Thisted FC

2. Division

Jonas Hansen forlænger aftalen til 2025

Den formstærke midterforsvarer sætter sin signatur på længerevarende aftale med Thisted FC

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Søren Willette Pedersen

Den stærke forsvarsspiller sætter sin underskrift på længerevarende aftale i Thisted FC. Aftalen er en cementering af ambitionen for fremtiden.

”Forlængelsen af aftalen med Jonas viser, at vi har gang i de rigtige ting. Vi tror på at grundstammen skal opbygges af unge spillere, som tidligt har fået en del erfaring fra divisionsfodbold – og gerne spillere som har den rigtige DNA fra mange år i Thisted FC. Aftalen underbygger også den kontinuitet som vi gerne vil forsøge at skabe med længerevarende aftaler. Derfor er det en stor dag for hele klubben, at vi allerede nu kan forlænge med så vigtig en profil som Jonas” – udtaler direktør Søren Willette Pedersen.

Forlængelsen skaber også stor glæde for hovedpersonen selv, som ser aftalen som et skridt i den rigtige retning – både personligt og for klubben.

”Først og fremmest er Thisted FC et spændende projekt, hvor den nye retning tiltaler mig meget. Jeg nyder at være i klubben og føler mig rigtig godt tilpas blandt de mange folk jeg arbejder med i dagligdagen.” – udtaler Jonas om forlængelsen og fortsætter:

”Jeg håber på at være med til at løfte klubben til næste niveau inden for en kort årrække. Der er ingen tvivl om at de unge spillere vi har i truppen nu, har stor kvalitet i alle leddene, hvilket også gør at vi kan spille en mere opbyggende form for fodbold i fremtiden. Den fodboldstil som Daniel gerne vil spille tiltaler mig meget, hvilket også var en af de elementer som gjorde beslutningen let.” slutter Jonas Hansen.

Cheftræner, Daniel Kristensen, ser også forlængelsen som et skridt i den rigtige retning.

Jonas er en spiller med et stort potentiale. Han har en fysik som gør ham unik i forhold til de spillere vi møder i rækken. Han er stærk, forudseende, ung og med masser fart i benene, samtidigt med han er dygtig i opbygningen af spillet. Han er uden tvivl en nøglespiller for fremtiden og jeg glæder mig til at se hans fortsatte udvikling. Nu handler det om at få en masse kampminutter i benene, for så er jeg ikke i tvivl om der venter en spændende fremtid for ham.” siger Daniel Kristensen.

Jonas Hansen er personligt sponsoreret af Fjordland i Thisted. En stærk lokal samarbejdspartner.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Billedserie fra fredagstræning

Nyhed

Billeder fra onsdagens træning

TFC TV

Assistenttræner: Jeg kan lide fællesskabsfølelsen

Nyhed

Billeder fra mandagens træning