Thisted FC

2. Division

Hansen: Der er stadig 24 point at spille om

Thisted FC har stadig den første sejr til gode i 2024, og den går de naturligvis efter, når vi byder velkommen til fredagsbrag og lokalopgør.

Foto : Rasmus Lykke

Skrevet af:

Rasmus Lykke Christensen

Marginaler er en vigtig størrelse, og dem havde Thisted FC så sandelig ikke med sig ude mod HIK i sidste weekend, hvor det blev til et 1-0 nederlag. Og trods en sidsteplads er der fortsat stor tro på, at sejren snart kommer.

“Situationen er således, at der stadig er 24 point at spille om, og hver kamp vi går ind til, skal vi forsøge tage de 3 point”, siger Jonas Hansen, som igen er blevet klar efter en skade og ser frem til det store lokalopgør mod Skive IK.

“Vi tager en fin fornemmelse med fra HIK-kampen på trods af nederlaget. Det er marginalerne, som ikke er på vores side for tiden, og det skal vendes i opgøret mod Skive IK. I den kamp bliver det afgørende, at vi får skåret de personlige fejl væk og være langt skarpere og mere kyniske på den sidste tredjedel for det har virkelig manglet”, siger Jonas Hansen.

Kampene mod Skive IK er altid ekstra specielle på grund af en positiv rivalisering, og de seneste fire opgør, har begge mandskaber snuppet en sejr, mens det er blevet til to uafgjorte. Dog fylder det ikke nogen hos Thisted-spilleren, at “naboerne” kommer forbi.

“Det ændrer ikke så meget, at det et lokalopgør. Vi går indtil kampen med det fokus som alle andre kampe, at vi skal vinde og have vendt skuden”, siger Jonas Hansen.

Se også andre nyheder her

Nyhed

Raahauge: Intet er afgjort endnu

Nyhed

Laus Østervig og Thisted FC forlænger

Nyhed

Jeppe Svenningsen indstiller karrieren

Nyhed

Valdemar Engstrøm forlænger aftalen